17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osamano
O hatayla yazılmış gibi geldi bana.Mailin konu kısmına ..... adlı kişiye ait vesikalık foto yazsak yeter gibi -
@Berheva ben İl Planlama mülakatı için evrak verdiğimde elden teslim etmiştim orada onaylamışlardı kimliğime bakıp.
-
Aradım bakanlığı memur olmayanlar için nüfus müdürü veya muhtar onaylayabilir dediler. Bilgileri fotoğrafın arkasına yazacakmışız.
-
@osamano 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Vesikalik fotografin uzerinemi yaziyorz tc felan nasil yazacaz tecrubeli arkadaslar nerdesnz
Arkasına yazacağız bakanlıktaki görevli öyle söyledi.
-
@osamano fotografin arka yuzune yazilacakms. Telefondaki bayan sasirdi mailde uzerine yazilacak deyince. Iki yuzude taratip ikisinde gonderecekmisiz
-
Iuuyytyjji
-
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı babam iki evlilik yaptı biz baba bir 6 kardeşiz ancak anne bir 3 kardeşiz şimdi ben 6 kardeş olarak demem gerekir değil mi yoksa anne baba bir kardeşlerimi isterler
-
Jjjjjjjjjjjkkk
-
@Berheva http://katipler.net/guvenlik-arastirmasi-ve-arsiv-arastirmasi-formu-nasil-doldurulur.html şimdi şöyle bir şey buldum nette ?
-
@osamano hay maşallah
Hepsi yazmak gerekiyor.
Neticede hepsi hukuken hâlâ kardeş -
Bir de beyler siz de de aynı sorun oldu mu
Güvenlik soruşturması formunu dolduruyorum,"en son çalıştığı yer" kısmında alt satıra atıyor ("işin çeşidi" kısmına)
Yazmıyor oraya
Bilgisi olan? -
@osamano teşekkür ederim kardeşim
-
@kadir_karasu yaziyor be kardesim ben hepsini doldurdum bi sknti ckmadi
-
Ppiuyuopppppp
-
Arkadaşlar şu adli sicil kaydı ve beyan iki belge mi olacak?Birini savcılıktan alıp diğerini de kendiniz mi yazıp beyan edeceğiz?
-
@osamano amirini görmek istemeyenler kime
-
@osamano benimde kardeşim... daha önceden mülakat tecrübesi yaşayan yok mu ?
-
@aydınlı009 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@osamano benimde kardeşim... daha önceden mülakat tecrübesi yaşayan yok mu ?
Ben daha önce farklı bir pozisyon için girdim yukarda belirtmiştim. Ben oradaki memura onaylattım diye hatırlıyorum elden teslim etmiştim. Bende aradım bir bayan açtı, memurlar amirine diğerleri nüfus müdürlüğü yada muhtar olur dedi.
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bir de beyler siz de de aynı sorun oldu mu
Güvenlik soruşturması formunu dolduruyorum,"en son çalıştığı yer" kısmında alt satıra atıyor ("işin çeşidi" kısmına)
Yazmıyor oraya
Bilgisi olan?Yazıyor yazıyor sıkıntı yok.
-
@Anıl-Yasin 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar şu adli sicil kaydı ve beyan iki belge mi olacak?Birini savcılıktan alıp diğerini de kendiniz mi yazıp beyan edeceğiz?
Gelen mailde beyan formu var onu dolduracaksın savcılıktan bir şey almaya gerek yok sanırım.