17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
7u788999000
-
@osamano 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@paradoks reis bende isyerinde kimse duymasin dedim ama illa o evraki amire imzalatinca duyulacak yapacak bisey yok
Devlet memuruysan duyacaklar ister istemez.
-
Daha once cevaplandimi goremedim cevaplandiysada kusura bakmayin bisey soracaktim; bu mailde gelen adli sicil kaydinin, saglik beyaninin ve sitede yayimlanan ozgecmis orneginin bos kalan kısımlarini el yazimizla doldursak yeterli mi yoksa onlarin yolladiklari seyleride tekrar bastanmi yazacagiz ?
-
@hadibakalim 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Anıl-Yasin 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar şu adli sicil kaydı ve beyan iki belge mi olacak?Birini savcılıktan alıp diğerini de kendiniz mi yazıp beyan edeceğiz?
Gelen mailde beyan formu var onu dolduracaksın savcılıktan bir şey almaya gerek yok sanırım.
İnşallah öyledir sanki ben iki belge gibi anladım ama bilmiyorum yine de tabi.
-
adli sicil ve sağlık formlarını el yazımızla mı dolduracağız yoksa bilgisayarda?bir fark var mı?
-
@Liyakat el yazısı ile
-
@kadir_karasu eyvallah hocam sağol.
-
@Liyakat bilgisayardan çıktı alıp ilgili yerleri kendim doldurdum.
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Daha once cevaplandimi goremedim cevaplandiysada kusura bakmayin bisey soracaktim; bu mailde gelen adli sicil kaydinin, saglik beyaninin ve sitede yayimlanan ozgecmis orneginin bos kalan kısımlarini el yazimizla doldursak yeterli mi yoksa onlarin yolladiklari seyleride tekrar bastanmi yazacagiz ?
Sanırım özgeçmişi tamamen el yazımızla yazmamız gerekiyor çünkü özellikle el yazınız ile diye belirtilmiş. Diğerlerini çıktı alıp boş kalan yerleri doldurum imzalamak yeterli olur.
-
@hadibakalim adli sicil ve seyahat edebilmeyi de el yazısı ile istiyor galiba ?
-
Bir A4'e dilekçe benzeri şekilde ?
-
-
Arkadaşlar askerliği tecilli olanlar, güvenlik soruşturmasındaki "askerlik hizmeti" bölümünü boş bırakacak değil mi ?
-
@captain askerlik durum belgesi diyor kardeşim
Yani durumun ne ise onu yazacaksin
Veya belgeleyeceksin -
@hadibakalim tesekkurler kardesim. Ben bizzat vericem zaten belgeleri ordada sorarm. Her turlu yazip gotureyim nolur nolmaz
-
@Anıl-Yasin gelen mailde beyan formu nerde ?
-
@kadir_karasu mailin en altinda iki tane dosya rki var birisi saglik formu biride bu adli sicil icin dilekce benzeri birsey
-
@cfb_1907 dosya eki olacak. Yanls yazmsim
-
@cfb_1907 kardeşim eğer mümkünse onu bana gönderir misin bendeki mailde yok o ikisi ?
kadirkarasu3056@gmail.com -
@kadir_karasu tamam hocam atiyorm smdi