17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@kadir_karasu hocam mail gitmedi. Direk buraya kopyaliyorm bu adli sicil maili:
ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI BEYANI
Aşağıda bilgileri bulunan şahsımın herhangi bir adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydının olmadığını beyan ederim. …./.…/.2017
Adı Soyadı
İmzaAdı Soyadı :
T.C.Kimlik Numarası :
Doğum Tarihi :
Doğum Yeri :
Adres :
Telefon : -
@kadir_karasu bu da saglik dilekcesi
SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMU
657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yazılı sağlık şartlarına haiz ve memleketin her ikliminde iş görmeye ve her vasıtası ile gezip dolaşmaya kabiliyetim olduğunu beyan ederim. …./…./2017 Adı Soyadı İmza
Adı Soyadı :
T.C.Kimlik Numarası :
Doğum Tarihi :
Doğum Yeri : -
Eyvallah kardeşim sağolasin
Da Allah Allah ben de neden yok
Telefona geldi ondan olmasın diyeceğim ama neden olsun ki -
@kadir_karasu mailin en sonundaydi hocam iyi bakın vardr illaki
-
Ya bu guvenlik sorusturmasi formuna fotograf yapistiriken o kareye sıgdrmak zorundamiyiz ? Takım elbise var kessem bicimsz olacak
-
@cfb_1907
Kes kardeşim bir şey olmaz -
@kadir_karasu hocam o kareden azck buyuk olsa nolurki ya
-
Bu arada o 2 ek benim maile de gelmiş.
Ekler kısmında başta imiş.
Ben sonuna odaklanınca.Ama hadi bi Türklük yapayım
Suç bende değil beni yanlış yönlendirende -
@cfb_1907 bir şey olmaz biraderim ya.
Yap gitsin -
@kadir_karasu aynen. Optiğe sokmazlar sonucta insan inceleyecek bunu
-
Arkadaşlar yüksek lisans yapan var mı aranızda ?
-
askerlik durum belgesi e-devletten mi indirelecek?bi de güvenlik soruşturması formu ile ilgili kutucuklu soruyu kalemle işaretleyeceğiz değil mi?
-
hallettim çok şükür.
-
@Liyakat 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
askerlik durum belgesi e-devletten mi indirelecek?bi de saçma bir soru olacak ama güvenlik soruşturması formu ile ilgili kutucuklu soruyu kalemle işaretleyeceğiz değil mi?çünkü formu kesinlikle bilgisayarla doldurunuz diyordu da kafam karuştı biraz.formu doldurduktan sonra da muhatarlığa gidip nüfus cüzdan suretini onaylatıyoruz değil mi?kurumu kaç kere aradım açmıyorlar da soramadım aklıma takıldı o yüzden
Ben ilgili yere "X" işareti koydum bilgisayardan.
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı ben okul bitirisi 2008/2012 yaptım gün ay yıl olarak yazmam gerekir mi bi de işin çeşidi kısmı özel veya kamu mu yazicaz şimdiden teşekkür ederim
-
@hadibakalim 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar yüksek lisans yapan var mı aranızda ?
Yüksek lisans öğrencisi olanlar için bilgilendireyim. Kurumu aradığımda öğrenim durumuma lisans mezunu yazmamı söylediler. Aynı durumda olanlar için bilgilendirme olsun.
-
@Liyakat Ben e-devletten indirdim, kuruma sorduğumda hanımefendi o belgenin internetten indirilebildiğini bilmediğini söyledi. Ama ben anlatınca belgede şu bilgiler yer alıyor diye o zaman olabilir dedi. Yine teyit etmekte fayda olabilir.
-
Hayırlı akşamlar kaymakam aday adayları : ) Bir soru da ben sorayım. Bu özgeçmiş formunu el yazısı ile doldurmak yeterli değil mi? Yoksa siz ayrıca bir kağıda kompozisyon biçiminde mi yazdınız? Uzaktan göndereceğim için aksilik olmasın bi danışayım size.
-
@albertcan bakanlığın sitesinde verdiği form el yazısı ile doldurulacak