17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Guvenlik ve arsiv arastrmasi formu doldururken 2nci sayfaya tasiyor. Skntı olurmu ?
-
Dur şu ilk defa doldurdukları yanlış yönlendireyim de elensinler
-
Daha önce içişleri bakanlığı mülakatına girmiştim ama bu kadar çok belge istenmemişti. Sadece güvenlik ve arşiv soruşturma formu ile diploma örneği yollamıştım. Yarın arar detaylı bilgi alırız. 7 Şubat değil mi son gün neden hemen yolluyorsunuz ki ?
-
Eminliği herhalde muhatap bulabilmemiz halinde arayıp sorarak öğrenebilir gibi geliyor.
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Dur şu ilk defa doldurdukları yanlış yönlendireyim de elensinler
Dikkat et belki idari hakimlikten doldurma tecrubeleri vardir
-
Süreç ne kadar sürer tahmini olan var mı ? Mülakata tahmini ne zaman gireriz ?
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Guvenlik ve arsiv arastrmasi formu doldururken 2nci sayfaya tasiyor. Skntı olurmu ?
Olmaz herhalde ama boşlukları falan ayarlarsan tek sayfaya sığar. Ben doldurmuştum daha önce.
-
@hadibakalim Mülakatlar 10-20 Mart arası olur gibime geliyor son evrak teslim tarihi 7 Şubat güvenlik soruşturması 1 ay sürer herhalde
-
@bestof92 hazırlanmak için epey vaktimiz var o halde. Normalde güvenlik soruşturmasının, mülakat sonrası olması gerekmiyor mu ?
-
Ben 12 kardesim ya valla iki sayfa olacak mecburen
-
@osamano 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Ben 12 kardesim ya valla iki sayfa olacak mecburen
Maşallah. Ben onu hesaplamadım tabi sorun olmaz ya zaten biçimsiz bir form.
-
Şu manzaraya bakıyorum da, hakkıyla kazananın hali ne kadar başka oluyor. Yazdıklarınızdan bile bu mesleği ne kadar canı yürekten istediğiniz belli oluyor dostlar, şahsen tanıdığımız onlarca kişinin de bu mülakata katılacak olması bizi oldukça mutlu etti. Her şey gönlünüzce olsun dostlar, sevincinize ortak olmak ty ailesi içinde büyük mutluluk. Mülakatı geçen, geçemeyen hepiniz bu mesleği hak ettiniz dostlar, anlınızın akıyla hak ettiniz, ne yediği belirsizler gibi kopyayla, hırsızlıkla, haksızlıkla, namussuzluk ile değil, anlınızın akıyla. HELAL OLSUN hepinize. Bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak sizleri tebrik ediyorum.
-
@hadibakalim 657de yapılan değişiklikte güvenlik araştırmasının yapılması memur olma şartlarına dahil olduğu içindir. Soruşturma kapsamında olumsuz olanları "başarılı" kılmak istemiyorlardır.
-
Ben indirdiğimde güvenlik soruşturması formu 2 sayfa olarak indi.mutlaka tek sayfa mı olması lazım?form çok düzgün hazırlanmamış gibi duruyor bi de
-
La bi şe olmaz
-
.....................
-
@president06 illa son güne bırakacagz yani
-
..................
-
Arkadaşlar bakanlıkla görüştüm. İkinci sayfaya taşmada bir sıkıntı olmazmış. Sığdıramıyosanız önemli değil dediler. Kamu kurumunda çalışanlar onayı amirlerine yaptırabilirlermis. Diğerleri nüfus müdürlüklerinde olur galiba.
-
ben güvenlik soruşturması formunu muhtara onaylatmayi düşünüyordum problem olur mu acaba