17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@idareci hocam oradan gelen mailde öyle yazdığı için ben yine mail yoluyla gönderdim. Diğer hususu bilmiyorum ama öyle de olur diyorlarsa doğrudur. Daha vakit de var, bi aksiliğe mahal vermeden tamamlarız her şeyi evelallah..
-
@issizadam rica ederim
-
Şubeyi aradığımda bana denilen:
"Resmi arkalı önlü taratın,istenilen bilgileri de konu kısmına yazabilirsiniz."Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen beni ama "gereğinden" fazla heyecan yapmayın olur mu.
-
merhaba arkadaşlar istenilen belgelerde yazılı beyan olarak verilecek belgelerin el yazısıylamı yoksa örnek beyan üzerinden mi yazmamız gerekiyor bir de güvenlik formunda üniversite adı kısmında fakülteyi ve bölümü de yazmamız gerekir mi
-
O kadar endişeli ve tereddüt ediyorum ki günü birlik ankaraya gideceğim evraklarımı teslim edip kontrol ettirip geri geleceğim allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Daha erken biliyorum ama kafamda gezen saçma sorular var takım elbisenin rengi kravatin rengi vs bunlar icin bir norm var mı? yani mülakat usül ve adapları hakkinda en ufak fikrim yok nedir ayrintıları
-
@hero hepimizin kafasında deli sorular strese gerek var lakin çoğuna gerek yok bir mülakat klasiğidir ki siyah takım kırmızı kravat olmazsa olmaz.benim kafamdaki deli soru ise kazanan bayan arkadaş sayısı,fikri olan
-
Ooooooooo
-
@osamano benim de 1 kişi var facede de 3 4 kişi yazms.50 çok büyük bi tahmin olmadı mi ya
-
Ouyoppppppp
-
@osamano evet oluyor
-
merhaba arkadaşlar . Şuana kadar elden başvuran var mı aramızda ? bilgilerini bizle paylaşırsa makbule geçer .
-
..........
-
.........
-
Arkadaşlar öncelikle şu evrakları bir teslim edelim daha sonra mülakata yoğunlaşırız. Özgeçmişi hazırlayan arkadaşlarımız nasıl hazırladılar bilgi verebilirler mi ?
-
@paradoks siyah takım siyah kravat olmaz mı?ben çsgb mülakatına öyle gitmiştim
-
@Liyakat 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@paradoks siyah takım siyah kravat olmaz mı?ben çsgb mülakatına öyle gitmiştim
Olur tabi neden olmasın o şekilde giyinenler var. Ama koyu renk takım elbise ve bordo kravat konusunda bir geleneğin var olduğu söyleniyor. Ben bir mülakat öncesi gidip Kızılay Meydanında bordo kravat aramıştım arkadaşlarımın paranoyası yüzünden.
-
@paradoks 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@osamano benim de 1 kişi var facede de 3 4 kişi yazms.50 çok büyük bi tahmin olmadı mi ya
Daha fazla bile olabilir kaç tane erkek kazandığını da bilmiyoruz ki. Kazananların büyük bölümü bu forumda yada facebook sayfasında yok.
-
Bakanlığı aradım epey soru sordum. İyi haber, evraklar konusunda onlar bizim kadar kuralcı değil. Resim konusunda mail yanlış atılmış resmi taratıp maile istenilen bilgilerin girilmesi gerekiyormuş. Özgeçmişi ister verilen forma el yazısıyla ister sıfırdan el yazısıyla yazmamız kabul görürmüş. İş kısmına ise özel sektörde çalışanlar için işin çeşidine belirli bir pozisyonunuz varsa onu yazmanı yeterli. ( Örneğin, satış destek uzmanı) Özgeçmiş hariç hepsini tamamladım, özgeçmişi de yazıp yarın yollarım sanırım.
-
Selam arkadaşlar ben de fotoğrafin arkasına bilgileri yazıp her iki yüzü de taratıp gönderdim maille bir sorun olmayacağını söylediler