17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cfb_1907 evet bana da geldi dün geldi
-
PTT ile mi ? Evin zili bozuldu ona göre gidip alayım.
-
@hadibakalim ben posta kutusunda gordm kardesim
-
@cfb_1907 ne yazıyor peki önemli bir şey var mı ?
-
@hadibakalim yok önemli bir şey yazmıyor sınavı kazandığınız ve istenen belgelerin neler olduğu yazıyor yani duyurunun aynısı bildiğimiz şeyler
-
Arkadaşlar güvenlik formundaki fotograf bölümüne vesikalık fotoyu elle yapistiracagiz değil mi yoksa sistem üzerinden bilgisayardan mı yapmak gerekiyor?
-
@Anıl-Yasin Bilgisayardan değil hocam fiziki olarak vesikalık yapıştıracaksın çıktının ilgili yerine. Yazıları kapamayacak şekilde yapıştırırsın zira kutuya sığdırmak zor iş.
-
Arkadaşlar size de Cuma'ya kadar yetiştirin denildi mi Bakanlığı aradığınızda
-
teslim tarihi en geç şubat 7 saat 18:00 değil mi ?
-
Evet öyle ama Cuma'ya kadar yetiştirin dedi bana. Posta yoluyla gönderecektim yetişmez elden teslim et dediler de
-
@osaduman evet beni de aradılar büyük ihtimal cuma gelir dedim hanfendi inşallah ya deyip kapattı
-
Sırf pimpirikliğimden bu gece istanbuldan yola çıkacağım evraklarımı elden teslim edip eksik yada hatalı birşey varmı diye kontrol ettirebilmek adına.Birde nüfus cüzdani suretini teslim alan memura onaylatsam oluyor değilmi sorun çıkmasın sonradan
-
Bu arada bir sorum daha olacak benim tecilim hazirana kadar devam ediyormus sevkiyat tarihi ise eylül de diye geçiyor bu durumda kurumun dikkate alacağı tarih haziran mi olacak eylül mü? Korkudan hemen yüksek lisansa yazıldım bugün sonucu geldi mülakata gireceğim olur da kazanırsam kuruma yeniden yeni tecil belgesini vermem gerekiyor mu acaba ?
-
Herkes arandı mi şimdi,ben de niye beni aradılar demeym
-
@hero
Elden teslim edeceksen teslim ettiğin kişi onaylıyor zaten. Başka birine onaylatmaya gerek yok -
@hero
Yeni tecil belgesini vermene gerek kalmaz kanımca. Zaten sınavı kazanırsan hazirandan önce ataman yapılır. Ondan sonrada içişleri kendi tecil ettirir -
@osaduman 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Evet öyle ama Cuma'ya kadar yetiştirin dedi bana. Posta yoluyla gönderecektim yetişmez elden teslim et dediler de
Nereden yolluyorsun ki hocam ? Bu arada mail de attılar Cuma gününe kadar yollayın diye niye öne aldılar ki ?
-
Ben sabah bir şey sormak için aradı Cuma gününe kadar yetiştirebilir misiniz diye sordular. Bugün vercem kargoya dedim onayı falan biz yaparız yollayın dediler.
-
@hadibakalim posta yoluyla gönderecektim böyle denilince cuma elden teslim etme kararı aldım artık
-
...............