17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar merhaba , hepimize hayırlı olsun. Bu fotoğrafı taratıp gönderme konusu nedir? Nerede yazıyor ? Ben olaya çok yabancı kaldım.
-
..................
-
.......................
-
@president06 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar özgeçmiş formunu iki sayfaya çıkarsak bir mahzuru var mı? Kişisel bilgiler kısmına okuduğum okullardan başka bilgi yazamıyorum, verilen bölüm çok kısa.
İstersen sıfırdan el yazısıyla yazabilirsin. Öyle söylediler bana.
-
@president06 Teşekkürler, gözümden kaçmış.
-
988999900000
-
Tecrübeli Arkadaşlar:
1-) Özgeçmiş tamamen el yazısı ile mi yazılacak ?
2-)Sağlık durumu ve Adli sicil kaydı beyanı tamamen el yazısı ile mi yazılacak ?
3-) Güvenlik soruşturması formu sonunda ki kısımı kime onaylatacağız ? Ben ikametgah adresimden başka yerde oturuyorum.
4-) Nüfus cüzdanı sureti derken kimlik fotokopisini mi kast ediyor yoksa bilgisayardan kendimizin doldurmasını mı ?
5-) Özgeçmiş iki sayfa olabilir mi ?Allah aşkına birde bu taratma olayı nedir anlayamadım. Yani benim elimde olan bir vesikalık fotoğrafı nasıl taratabilirim ? Bir arkadaş ayrıntılı açıklarsa çok dua ederim. Herkes hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum..
-
1 çıktıyı al tükenmez kalemle doldur
2 yine aynı şekil
3 o zaman nüfus müdürü onaylar heralde
4 kimlik fotokopisi
5 olurTaratma işini fotokopiciler yapar
-
@Berheva Kadeşim çok sağol Allah razı olsun. Son bir soru olarak güvenlik soruşturması formunda ki kimlik bilgilerini doldurmayacak mıyız yani. Direk fotokopi mi olacak ?
-
@Erkinis
Hayır fotokopi değil. O bilgiler de yazman gerekiyor -
@uzmanyardımcısı eyvallah kardeşim Allah razı olsun. Birde bu askerlik kısmına ve çalıştığı iş bölümüne ne yazacağız ? çalıştığım iş yok ve askerlik tecilli.
-
Hayırlı günler... Her kim ne iş ile meşgulse kolaylıklar dilerim . Acaba mülakat tarihi ile ilgili bir öngörüsü olan var mıdır?
-
...............
-
@president06 Teşekkür ederim : )
-
@Erkinis
Son çalıştığınız iş kısmı boş kalacak askerlik durumunda da başlangıç ve terhis tarihlerini sorduğu için askerliğini yapanlarını soruyo bence o yüzden boş kalabilir yada o kısmada tecilli olduğu notu düşülebilir -
0000000000
-
@osamano 2015 yılı mülakatı soyadın alfabetik sıralamasına göre yapılmış. Bu mülakatta da öyle olur diye tahmin ediyorum.
-
kaymakamlik bürosu saglik beyan formu ve adli sicil kaydi formunu bilgisayardan yazabilirsiniz dediler. Arkadaslar siz nasil yaptiniz gonderdikleri fotmu mu doldurdunuz yoksa elyazisiylami yazdiniz
-
@idareci el yazısıyla hazırlayıp gönderdim. ama fark etmiyormuş demek ki
-
Evlere posta gitmeye basladi sanirim istenen evraklar bide posta olarak gelmis bana