17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Benim su ana kadar aldığım en net bilgi ve emin olduğum tek konu aciklanmama nedeninin referandum olmadığı bu konuda emin olabilirsiniz ,tekrar söylüyorum aciklanmama nedeni yogunluktan toplanamamalari yoksa "liste hazır ama ben bunu ne olur nolmaz referandumdan sonra aciklim"olayı yok zaten su an olağanüstü bir durumda yok 2014 sınavı 80 günde 2015 sınavı 65 günde açıklandı bizimki bugün 74.gün bu yüzden ben bu haftaiçi açıklanacağını düşünüyorum
Kaymakam beyin aldığı en net bilgi referandumla hiç mi hiç alakası olmadığı. Daha sonra başka bir duyum alacak o da referandum sonrasına kaldığına dair. Ben ikna oldum, hiç duyum paylaşmamış gerçekten. Çok muteber ve sözüne güvenilir bir insan.
-
@Valve ah be kardeşim sanada bisi demiyorum işsiz güçsüz olmak böyle bisi nese önceki iletilerimide okuda feyz al baskada bisi yazma bana kardeş bende sana yazmim lütfen
-
@Kaymakam58. mazeretini anlıyorum. İnşallah iş güç sahibi olursun da deli mayın gibi duyum saçmazsın ortalığa
-
Şu mülakat Allahın izniyle açıklansın burda bekleyenler bir hayırlı haber alsın bu başlığın kapanışı tıvorlu ismail ile yapcam
-
-
@Valve Hocam sen takma bu kadar yıne yaz yazacagını bizde hergun alıştık artık bu duyumlara onceden heycanlanıyorduk ama artık bu saatten sonra onemı kalmadı duyumların varsın millet soylesın ne duyduysa
-
ya şu sahtekar için beni yasakladınız dün daha bişey demiyorum
-
site yetkilileri @Antimülakat @Phoenix @paretowilfredo önünüze geleni engellemediğinizi elbette biliyorum . ama bu işlemi yaparken biraz daha dikkat ederseniz herkesin yararına olur . burda yalan söyleyen , kimin kazanıp kazanmadıgını tayin eden hatta daha da ileri gidip buranın KAYMAKAMI gibi davrananları eleseniz daha iyi olur . hepinize hassasiyetinizden ötürü şimdiden teşekkürler. sınavın sonucu bekleyen ben gibi(sınava girmeyıp burda vakıt gecırmekle suclanmama ragmen) kardeşlerme de sabırlar diliyorum
-
@mrx08 Arkadaşım aynısını bana da yaptılar, idari hakimlikten sayıştaya tüm başlıklara çok emeğim geçmişti. Neyseki küskünlüğümü atıp yeniden üye oldum çünkü ortalık çok sakin, hiçbir gelişme yok. Çok can sıkıcı. Sonuca göre yurt dışına gideceğim eğitim için, elim kolum bağlı oturuyorum evde.
-
GUY hiç ortada yokken ilanı geldi, listeleri açıklandı ve haftaya pazar sınavı var. Korkuyorum bizim sınavdan önce belli olacak
-
Bakanlıktan bugün aldığım duyuma göre bu hafta içi açıklanma ihtimali yok. Ancak en geç Ramazan Bayramı öncesi açıklanır, biz de bir an önce açıklanmasını istiyoruz dendi.
-
@odtüsbky ramazan bayramı erken olur kurban bayramı daha mantıklı
-
@odtüsbky İnşallah o zamanda bayramı bi atlatalım olayına dönmez
-
@fetih İki bayram arası açıklanmazmış Uğursuzluk getirir:)
-
@thomas o yüzden dedim bende
-
@odtüsbky kim dedi bunu. Böyle üstü kapalı şeyler yazmayın buraya. Sizin gibi en az 10 tane duyumcu gömdük burda biz. Oldu hiç açıklanmasın!!!
-
@odtüsbky tamam açıklamasınlar istemiyoruz. ( bakanlığa trip at )
-
@adayadayi9876 Kardeş valla bende öyle bir şey duydum arkadaşımdan tabi ne kadar doğru bilinmez ama o da bakanlıktan birisi söyledi dedi bana. Açıklamalar benzer ama tabi ki güvenmiyorum ben hiç birisine...
-
Ya inanmayın duyumculara Allah aşkına. Bu duyumcular yüzünden uykusuz kaldığım geceler oldu. Bir ümit dedim bekledim. Buraya duyum yazan yalancıdır. Zira ne zaman aciklanacagini kimse bilemez. Sizin o sözde duyum aldığınız kişiler aciklamayck bunu hoş.
-
Arkadaşlar 1 hafta sonra açıklanacak diye duydum. Saygılar.