17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam senin bu paylaşımın bu mübarek günde forumdaki gerginliği alır inşaallah hayırlı cumalar dua ile.
-
@paretowilfredo sizin verdiğiniz bilgi en güvenilir bilgi bizim için çok teşekkür ederiz
-
haftasonu da açıklanabilir anlamınamı geliyor yani
-
@paretowilfredo Ve Aleykümselam. İlan müjdesini siz vermiştiniz, sonuç müjdesi de sizdendir inşallah kardeşim.
Rabbim hakkımızda hayırlısı ise bu güzel mesleği nasip etsin.
Hayırlı Cumalar -
Aynen dostum. Aslinda bugune isaret edildi ama ben esneterek hafta bitmeden sonuç gelecek diyorum. Hakimlik sinav sonuclarinda agzim yandi
-
@paretowilfredo kardes burda bakılması gerreken iyiniyetli olarak söylemen zaten uzarsa canın sağolsun deriz
-
Kazandigimizi da yine guzel bir cuma gunu haber almistik . . .
-
@paretowilfredo yapma yapmaaaaaa, sen dersen doğru çıkar, bu kalpte bu heyecana dayanmaz yapmaa
-
Hepimize şimdiden hayırlı olsun o zaman. Herkes birbirine hakkını helal etmeden gitmesin, yer yer kırıcı ve suçlayıcı konuştuk.
-
Arkadaşlar şimdiye kadar hiç duyum paylaşmadım. Sadece şubenin bana 3-4 güne açıklanır demesini sizlerle paylaştım bu konu üzerine çok konuşuldu. Bi kusurumuz olduysa hakkınızı helal edin
-
"...artık bana düşen, güzelce sabretmek.."
- Hz. Yâkûb
-
adaylar ve memleket için hayırlısı olsun İnşallah...
-
Dostlar hepinize hayırlı Cumalar dilerim. Uzun bir bekleyişten sonra inşallah bugün veya yarın nihayete ereceğiz. Vatanımız, milletimiz için en hayırlı sonuç olması dileği ile.
-
Bakan Bey in Ankara'da olmaması açıklanmasına engel midir sizce
-
@noname1 değil bence yani olmaması lazım sonuçta her yerden yayınlayın emrini verebilir diye düşünüyorum
-
Aca mesai saatleri içinde mi açıklanır yoksa daha geceye doğru mu
-
@noname1 Ankara'da değil miymiş?
-
Değil sanırım ama arkadaşın dediği gbi bununla bağlantılı değildir diye düşünüyorum
-
Bi cuma çıkışı haberi daha olmadi mi arkadaşlar
-
@sbkyhrn biz de sasırdık