17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Valla oradaki memur bugün açıklanma ihtimali az demişse bence bu bile bi gelişme
-
Arkadaşlar bu haftayı beklemeyin bence. Boşuna umutlandırmayın kendinizi.
-
@thomas sen basindan beri hakimlik mülakatlari aciklandiktan sonra diyodun kardesim, pazartesi bitiyor hakimlik mulakatlarida. Bakalm o mu bu mu once
-
@thomas beklemeyin demekte ki sebebin hakimlik mülakatlarımı dostum
-
@adayadayaday Evet, hemde gelen duyumların hepsi boş çıktı boşuna umutlanmayın diye söylüyorum. Haksız çıkmayacağımı düşünüyorum
-
@thomas ama adalet bakanligiyla herhangi koordinasyon yokmus ben sordugumda iletisim halinde degiliz dediler. 40 kisi var ayni sinavi kazanan dedim. Bir kooordinasyon durumu yok dedi. Iki listede de ismi olanlari gorursek şaşrmayalim
-
@cfb_1907 Ben koordinasyondan ötürü söylemedim. Kişisel görüşüm bu sadece. Hakimlik mülakatından önce açıklanmayacağını düşünüyorum.
-
@thomas o mulakatin nasil gecti peki
-
YİNE Mİ BOŞ ÇIKAN BİR DUYUM
Neden kimseden ses çıkmıyor. -
Icisleri.gov.tr'ye girmeden buraya giren adam gibi adamlar burda miyiz bi oy verin bakalim
-
Bugündemi gitti ya
-
Durun daha vakit var. 00.00 a kadar ümitle bekleyelim.
-
Bu zamana kadar okuduğum en doğru rüya tabiri;
Rüyada dağınıklık görmek, rüyayı gören kişinin, girmek için fırsat kolladığı bir iş için işe girip girmeme konusunda ikileme düştüğüne ve bu ikilem yüzünden hem parasal olarak hem de ruhen çok büyük sıkıntılara düşüp çok derin bir şekilde üzüldüğüne işaret edilir.
-
Valla kardeşler bende rüyamda görmüştüm bu gece ismimi arıyorum bulamıyordum listede rüyaların tersine çıkma umuduyla yaşıyorum
-
Kötü rüya anlatılmadığı sürece çıkmaz. Bu hususta hadis var. Gördüğünüz kötü rüyaları kimseye anlatmayın.
-
Rüyaları bırakalım. Acı gerçeğe yaklaştık mi ona bakalım
-
Kandilli'de güzel bir bahar akşamı, bir de güzel sonuçlarla taçlansa... saat 1'e kadar ümitle beklenir. Ama sonra....
-
bekleyişe bol köpüklü Türk Kahvesi yanında halley ha bi de halen izleyen varsa arka sokaklar
-
@paretowilfredo Bir gelişme var mi heyecanla bekliyoruz
-
Allah rızası için bilen biri bişey desin arkadaş kriz geçirdik telefon başında