17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
inşallah bu kadar uzun süre açıklanmamasının hayırlı bir sebebi vardır ve inşallah ''liyakat''e en çok dikkat edilen alım bu olur.Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.inşallah bugün bu çile son bulur.
-
Bakanlık sitesinde suudi arabistan ankara buyukelcisini kabul ettigi haberi var. Ankaradadır sanirim bakan bey
-
@Liyakat ben pek sanmıyorum , bu açıdan umudum yok
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bakanlık sitesinde suudi arabistan ankara buyukelcisini kabul ettigi haberi var. Ankaradadır sanirim bakan bey
10.05.2017'ye ait bir haber. Parantez içinde yazan tarih.
-
"EMANETİ EHLİNE VERİNİZ." (AYET)
-
Bakanımız bugün adalet bakanına vekalet ediyor resmi gazetede yayınlandı ankarada olma ihtimali yuksek
-
@paretowilfredo hocam bi gelisme var mi ?
-
@mrx08 Dostum bakamadim bir daha acil bir durum icin uzun yoldayim su an. Eger aciklanmazsa tekrar sorariz.
-
@paretowilfredo Allah acil isinize kolayik ve hayr nasip etsin
-
@paretowilfredo eyvallah , kolay gelsin.
-
@paretowilfredo Allah yar ve yardımcınız olsun. Verdiğiniz emek için teşekkür ederim.
-
Bu kez bende de bir beklenti oluştu, lakin kendim için bir iyilik yapıp güncel kitapçığı, hukuk degisikliklerı notları ve bir de tarih notu aldım kazanan dostları şimdiden tebrik ediyorum
-
.......................
-
Ben az önce şubeyle görüştüm bugün açıklanma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi memur.yine hayal kırıklığı olcak anlaşılan.
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
Zatem @paretowilfredo arkadasimiz bu hafta bitmeden dedi onceki yillarda cumartesi bile aciklandigi olmus o yuzden beklemeye devam arkadaslar.
-
@klasikdikotomi belki artik boyle demek istiyolardir :))))
-
Ben @paretowilfredo ya oradaki memurdan daha çok güveniyorum
-
Ordaki memur aciklancaksa bile aciklanicak diyemezki hep gecistirme cümleleri kullandilar bugun oldugu gibi
-
@Kaya87 doğru diyosun kardeşim bu geceyi bekleyip görcez bakalım