17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman olma ihtimali yüksek poh için iki kere haftaya denildi bizimki için üç defa bile söylenebilir
-
Bir bakan, dört tarafını hesap etmeden söz söylemez. Haftaya dediyse haftaya. Yarın bu iş biter dostlar.
-
@vaniköy-sakini bekleyip göreceğiz.
-
Bugünden de geçti. Yarın 20.00-00.00 arasında burda sahne alacağım.
-
Bakanligin sitesine girilmiyor bu bir isaretmi::D
-
Giriliyor kardeşim
-
@antimadde bunların açıklamaya niyeti yok ya. Biz ümit bağlamaktan mahvolduk.
-
@adayadayi9876 kardes ben sadece kazanamadigimi gormek istiyorum
-
@mrx08 vallahi billahi ben de aynı.
-
@adayadayi9876 valla kardesim bu mulakat beklemek kadar kotu bisey yok inan guy icin ankaraya gitmeyecegim calismadim elenecegimi bile bile insan biseylere odaklanamiyor
-
@antimadde bizim sadece ahimiz kalıyor geriye. Ben buraya yeri geldi neler yazdım sonra ........... şeklinde duzeltip geçtim. Kendimi tutamıyorum. Bir daha tövbe ya. Kapattım kaymakamlik defterini.
-
Hadi gel sonuçları açıkla da bu forum alev alev yansın
-
@mrx08 elenmeyi gorme istegin buysa kazandigindaki halini tahmin bile edemiyorum
-
@antimadde olumlu/olumsuz net bir sonuç istiyoruz kardeşim. Benim bu süreç uzadıkça bazen kendi adıma "inşallah kazanamam" dedigim anlar bile oluyor.
-
Tanrım nerden basvurdum, nerden girdim bu sinava?
Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya -
@adayadayi9876 simdi biri gelip ne bicim kaymakam aday adayisiniz deyip gidicek sarki soylenicek yer mi burasi hi ? Kizarlar bak sonra , sinavi kazandigimiz halde troll derlerrr . O kayiga binmesen de bindi derleeeerrr
-
@mrx08 valla ben kendimi bildikten sonra kimin ne dediği umrumda olmaz. Hele de bu stresteyken zerre umursamam
-
Yok bugünde yok abiler hayırlısı
-
Dostlar selamin aleyküm. Ilk kez net denebilecek bir haber aldim. Sizleri bosa umutlandirmaktan imtina ediyorum hep biliyorsunuz. Bu hafta bitmeden kuvvetli ihtimal de bu iki gun icinde aciklanacagi yonunde haber aldik. Insallah yanilmayiz sizler de hayirlisiyla sonuca kavusursunuz.
Allah yâr ve yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo senin emeklerini herkes biliyor yanlış anlaşılma olmaz sanırım. Ama millet baya yorulu sanırım habere cevap yok:)