17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar bazı göstergelere bakarak öngörü yürütmek imkansızlaştı. bugün de olabilir bu hafta da olabilir aylar sonra da.
-
Bu is artik guvenilirligi, liyakati yok etti. Her seyin bir adabi usulü var. Biz resmen degersizlestiriliyoruz bu şekilde. Ben yine çevrimdışı takilayim burda en iyisi. Pek yazmayayim daha iyi olur. Bu is uzayacaga benziyor maalesef. Zerrenin binde biri kadar dahi olsa bu hafta aciklanacagina dair ümit yok icimde. Bu merhaleye sonunda geldim
-
Normalde m e m u r l a r . net haber yaptı mı bir etkisi olurdu kurumlarda. İçişleri valla hiç umursamıyor
-
@adayadayi9876 kardeş çok şikayet ediyorsun ya
-
@VSKN sikayet edilmeyecek bir durum varsa soyle kardesim. Benim bu sisteme isyanim var. Maalesef ki bu surec en durgun adami bile cileden cikardi. En sakin arkadasim bile artik daha farkli. Eger hala sakin durabilen bu uzamayi normal karsilayan biri varsa o kisiyi tanimak isterim.
-
400 kaymakam adayı alınacak yazmış, haberi bile doğru verememiş o site.
-
@VSKN evet benim de dikkatimi çekmişti
-
Ama simdi ben de umusamaz oldum kismen arkdaslar. Yazdiklarim icimde tutmakta zorlandığım şeyler. Iyi veya kotu bir netice ogrenip hayatimiza sekil vermek hepimizin hakki
-
@thomas olsa bile bakanimiz Icisleri Bakani olarak kalir dye dusunuyrm
-
ALLAH PEYGAMBER AŞKINA YOK MU KIMSEDE BI HABER FILAN
-
bugün şubeyi arayan oldu mu?en iyisi ben arayım.
-
Şubeyi aradığınızda liste önlerinde olsa bile verecekleri cevap belli dakikaniza yazik
-
İlk defa bu sabah bu kadar kuvvetli bir hisle uyandım. Sanırım bu akşam/gece açıklanır diyorum kendi kendime. Sizinle de paylaşayım ama siz yine de beklentinizi düşük tutun
-
@VSKN kardeşim geçen cumartesi bende de kuvvetli bir his vardı ama sonuç hüsran artık hisler bile çaresiz
-
@issizadam aslında öyle tabi, hisle olacak iş değil. 75.gün
-
Bu hafta açıklanacak ama hangi gun bilmiyorum
-
-
Duyum ancak gün belli diil
-
@Kaymakam58. Nerden duyum
-