17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@odtüsbky asıl konuşması gereken arkadaş bu ama ortalarda yok malesef
-
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Normalde yazmicaktim ama şunu bilin arkadaslar bu cumaya kadar kesin açıklanacak denildi kimden duyduğum bende kalsin
Duyumcun aynı kişiyse bu hafta bence beklentiye girmeye gerek yok!
-
KPSS GY-GK'ye giren arkadaşımız var mı, varsa soruları derleyebilen oldu mu, sınavınız nasıl geçti bu arada?
-
-
@VSKN ..............
-
@Kaymakam58. Bu duyum da senin diğer duyumlara benzemez inşallah.
-
@mr08 hay allah razı olsun demesen hiç fark etmezdim
-
@VSKN ................
-
@mr08 sen birisiyle dalga geçerken allah razı olsun mu diyorsun
-
Allah kahretsin ya ben boyle lanet igrenc bi sey gormedim girdigime de girecegme de lanet olsn
-
Arkadaslar duyum paylastiginizda ya kaynagini da belirtin ya da duyum paylasmayin her hafta ayni durumu yasamak iyice bunaltti hem boylece hayal kirikligi yasamamis oluruz artik
-
@Kaya87 duyum dediğimiz şey, insanların kendi kendilerini inandırdıkları kuruntularını buraya yazması. ruh haline göre duyum icat ediyor adam. inanan daha da suçlu.
-
@VSKN duyum deil o zaman uydurma oluyor oyle olunca artik. Ve kimsenin boyle bi hakki yok. Bilenler ve gercekten duyumu olanlar paylassin lutfen.
-
@Kaya87 Hocam kaynak kimse belirtmez. İnsanlar da artık sağdan soldan duyduklarını bizimle paylaşıyor. Az da olsa kimlerin trol olup olmadığını anlayabiliyoruz. Burada yazan kişiler üç aşağı beş yukarı aynı kişiler. Ondan dolayı duyuma inanmayıp duyumsuz da kalmadan devam edeceğiz. Forum olmadan vakit hiç geçmiyor.
-
@paretowilfredo ve @odtüsbky paylasimda bulundu herkes demedigini birakmadi ama bazi arkadaslar iki haftadir tutturamiyor Allah razi olsun deniliyo hala.
-
@Kaya87 Kimsenin suçu yok burada. Sonuçta bize bilgi aktaran arkadaşlar işin merkezinde değiller onlara birileri bir şeyler söylüyor onlarda gelip bizimle paylaşıyorlar. Burada bence bizim bilmediğimiz bir süreç yaşanıyor ondan dolayı sitede görene kadar duyumlara kendimizi şartlandırmamamız gerekiyor diye düşünüyorum..
-
@thomas o zaman paylasilmasin. Kulaktan kulaga oynamiyoruz burda
-
@adayadayi9876
ben normal karşılıyorum. -
@Kaya87 Niye paylaşılmasın ki sonuçta burası bununla ilgili oluşturulmuş bir forum sayfası. Duyum paylaşan arkadaşlardan -trolleri söylemiyorum- kimse kesin açıklanacak demedi. Böyle bir şey duyduk vs denildi. Bu yüzden kendimizi duyuma şartlandırmazsak huzursuz olmayız diye düşünüyorum.