17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@thomas inanki benim atacagim adim bile bu sinava bagli. Ancak Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Kaderin ustunde bi kader vardir.
-
@Kaya87 Amin kardeşim. Hepimiz için ülkemiz için en hayırlısı olsun.
-
@mr08 Daha önce bilgiyi aldığım kişi yetkili olmasına karşın eğitim esnasında Personel Genel Müdürlüğü'nü tanıtırken laf arasında bahsetmişti. Özellikle sormamıştım. Kendi beklentisi bu yöndeydi çünkü ihtiyaçtan dolayı işe başlatıp hemen eğitim süreçlerini başlatmak istiyorlardı. Ancak tekrar gidip soracak kadar bir samimiyetim ya da tanışıklığım olmadığı için ters bir cevapla karşılaşabilirim. O nedenle çekiniyorum. Eğitim olarak da artık İçişleri Bakanlığı'nın birimlerini bitirdiğimizden artık oraya kişisel bir işim olmadıkça yolum düşmez, o nedenle artık benden bir duyum beklemeyin bence... Eğitim esnasında farklı kurumlara gideceğiz, zaten oralardan bir sınav ya da alım duyumu alırsam forumda paylaşırım ancak bir yerlerde tanıdığı olup sürekli duyum akışı olan biri değilim. Benimkiler tamamen tek seferlik... Heyecanlısınız biliyorum ama lütfen sabredip bekleyin. Küçük sebeplerle birbirinizle tartışmayın. Bu devirde işe girmesi kesinleşen kesinleşmeyen, araştırma görevlisi, teknisyeni herkes bekliyor...
-
@odtüsbky cok tesekkur ederiz bu bile yeterli
-
Umutsuz haftanin 2. Gununu, 10 marttan sonra 74. Gunu geride birakmak uzereyiz.
-
Bu arada aci bir sessizlik hakim buraya.
-
Hic beklemedigimiz ani bekliyordur belki
-
@Kaya87 büyük ihtimalle öyle olacak
-
O zaman daha var cunku hala umutluyuzki burdayiz
-
@adayadayi9876 Burada ki sessizlik daha da içimizi daraltıyor
-
@thomas haklisn kardesim
-
Bakalım o 100 kişiden kaçı sağlık raporu alacak da göreve başlayacak
-
@caimacam ben tam ehliyetsizlige dogru yol aliyorum
-
@caimacam cok mu zor saglik raporu mevzusu
-
@Kaya87 Bu gidişle çok zor olacak
-
@thomas bence bu sinavda yedek olmaliydi ihtiyac olabilir cunku
-
@Kaya87 aynen
-
@sbf12345 hocam kontenjan en azından bir 25 kişi daha artırılabilirdi, şuan görevde olan 400 kaymakam var diye biliyorum
-
@Kaya87 insallah hem kaymakamligi hem idari hakimligi kazanan arkadaslar tercihlerini hakimlikten yana kullanir. Bizim kiymetimizi bilemediler.
-
@adayadayi9876 ben de oyle dusunuyorum ve dua ediyorum.