17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 yok yok zor değil tam teşekküllü bi hastaneden bir günde hallediyosun da bu süreç çok uzadığı için takılıyorum ben
-
@caimacam anladim krdsm yazdiktan sonra farkettim tebessum eti zaten. Haklisin kardesim. Bu gergin tavirlar aslinda guzel vatana hizmet icin sabirsizlanan 400 vatan evladi var demektir.
-
@mehmetsy şu an aktif görevde olan kaymakammı 400? içinde kaymakam adayları yok değil mi?
-
@sbf12345 hepsi dahil görevde olan 400 kaymakam var diye biliyorum hocam, yani stajdakiler dahil
-
@mehmetsy vay be , kaymakamsız ilçeler var o zaman şu an
-
@sbf12345 keske 400ümüze de kazandirsalar da 400 vatan sevdalisi yigitler baslasak goreve. Ama sartlar ortada.
-
@Kaya87 ne güzel olur de mi
-
Burada da bi bayram havasi olurdu
-
@sbf12345 çok var hocam, bazı bölgelerde iki-üç ilçeye bir kaymakam bakıyormuş
-
@mehmetsy anladım, o zaman mülakatlardan sonra yeni sınav ilanını yapıştırırlar
-
@sbf12345 Biz de öyle bekliyoruz inşallah 2018 e kalmaz
-
@sbf12345 boyle surundureceklerse yapistirmasinlar
-
@adayadayi9876 evet haklısın ama ucundan kaçıran arkadaşlar dört gözle bekliyor .bu sınavın mülakatından eleneceklerin çoğu belkide bir daha ki sınava girmeyi bile göze alamayabilir. kazananamayacaklarından değil sürecin aşırı can sıkmasından dolayı.
-
.................
-
@kadir_karasu ben dedim noldu kardesim
-
Elindeki copu hic tereddutsuz yere atan biri taniyorum mesela. Mulakata girdi ve ayni bizim gibi sonuc bekliyor. Gozumde o gun degeri sifira indi. Kimse kusura bakmasin. Bu adam bu ise göre değil.
-
@kadir_karasu benimle ne sorunun olabilrki burdaki hicbir arkadasin vatana hizmetten baska hicbiseyi on plana cikaracagini dusunmedim ve iyiniyetimle soyledim kotu mu ettim.
-
@adayadayi9876 ben kimseyi birebir tanimiyorum bu yuzden iyiniyetimle yazdim eninde sonunda vardir sorunlu birileri ama azdir diye dusunuyorum
-
@Kaya87 kardesim ben seninkine yanit olarak yazmadim. Biraz da aslinda bu isin puanla alakali olmadigini gostermek istedim.
-
@adayadayi9876 puanla ilgili bisey yazilmadi zaten kardesim.