17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kamikaze saol kardesim yorumlar icin
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
400 kişinin 400'ü de "vatan sevdalısı" denilmiş az önce. Bunu diyen arkadaşla kesinlikle bir sorunum olmamakla beraber buna,yani 400 kişinin hepsinin vatan sevdalısı olduğu görüşüne katılmıyorum. Çünkü bu 400 kişi içinde fetullahçılahçı cemaati olmamakla beraber cemaatçi olanlar var (başka cemaatler).
Bir cemaat,kendisine hizmet eden adam yetiştirir; dinimize ve Türk Milletine hizmet eden değil.
Lânet olsun bütün cemaatlere ve "cemaatçi kafa"ya.
İyi geceler.Selamün Aleyküm
Bu aklı evvel zat burda iki aydır cemaatlere tarikatlara sövüyor...Ve bu formda dadas25 ve bir arkadaş daha vardı..onlar haricinde kimse bu edepsizliğe dur demedi...bu durum beni bu hakaretlerden daha çok üzdü. .
Cemaatler müslümanların dinlerini daha iyi yaşama ve nefislerini terbiye etme arzusundan oluşmuş islami gruplardır...malumunuz dinimizde namaz başta olmak üzere bir çok amelin toplu halde yapılması daha eftaldır...
Bu cemaatlerimizin/tarikatlarımızın
( sapitmadan ehli sünnet çizgisinde kalmayı başarmış olanları kastediyorum) toplumumuza da faydası inkar edilemez. .
Zaten fetönün (büyük deccalden önce gelecek, kendilerine imam diyen 30 küsür küçük deccalden biri olabilir) amaçlarından biri de zannımca toplumda ki bu cemaat algısını degistirmekti...başarısız oldu diyemeyiz..vaziyet ortada..
Sonuç.
Cemaatlere söven o cemaat tüzel kişiliğine değil, cemaatteki kişileri hedef alıyor muhakkak. .
Öyle ise bu zat bir çok Osmanlı Padişahına, bir çok şairimize ozanımıza, Yunus Emre'mize , Mevlana'mıza , Hacı Bayram i Veli'mize, İmami Gazali'mize , Alvarli Efe'mize, Abdülkadir Geylani'mize, Muhyiddin Arabi'mize İmamı Rabbani'mize vs. vs. VE daha bir çok büyüğümüze hakaret ederken burda kültürüne, medeniytine, geçmişine sahip çıkacak bir baba yiğit kaymakam adayı yok mu???!!!!! (Tarikatların piri; ayette ikinin ikincisi olarak nitelenen ve ilk halifemiz olan Hz. Ebû Bekir' dir..)(Günümüzde hayatta olan büyüklerimizin isimlerinden vermek istemedim)
Allah hepimizi ıslah etsin...Amin...Şüphesiz bu kardeşimizin hepimiz gibi canı yanmış...Ancak feto sebebiyle cemaatlerimize peşin hüküm vermek, Müslüman düşmanlarının Türk düşmanlarının ekmeğine yağ sürmek demek...
Ve başka bir risk ise; halkın cemaatlere cemaatlerin başka gruplara, başka grupların başka gruplara hoşgörülü olacağı halde düşman olması; Allah korusun bu milleti, Müslüman/Türk düşmanı olanların nihai planı olan iç savaşa doğru götürür..Allah korusun..Amin..
Onun için çok uyanık olmalıyız. .
Haklarınızı helal edin..Size bir Mehmet Akif şiiri:
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı, hatta boğarım! ...
-Boğamazsın ki!
-Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git! , diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticâın şu sizin lehçede ma'nâsı bu mu? -
@Kaya87 olumlu etkisi olabilir
-
-
@mgg 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
( sapitmadan ehli sünnet çizgisinde kalmayı başarmış olanları kastediyorum)
Arkadaşın sizin bu dediğinize yani sapıtanlara değindiğini düşünüyorum açıkçası...
-
@thomas inşallah öyledir. .
Ancak burda iki aydır yazdıkları hiç de öyle olduğunu göstermiyor...
Örnek ifadeler: HEPSINE lanet olsun, Emevi bozmaları(bu ifadeyle asrı saadete daha yakın bir zamanda silmiş cemaatleri kendince).......BİR CEMAAT kendisine hizmet edecek adam yetiştirir(BİR CEMAAT denerek genelleme yapılıyor. )....
Lanet olsun BÜTÜN cemaatçi kafalara....VS. -
@thomas
Ayrıca bu millet ehli sünnet çizgisinden ayrılan/sapıtan sözde cemaatlere değer vermiyor, vermez inşaallah. ..bu tür cemaatler yok olup gidiyor. .bu açıdan dertlenip merak buyurmaya gerek yok... -
Uyuşturucu, alkol, sigara ve bunlar gibi bir çok alışkanlık sıbyan yaşına kadar indi...
Dinimizce haram olan birçok şey gençlerimiz için doğal hale geldi...
Eğitim sistemimiz artık milli insan yetistiremeyecek durumda...
Gençlerimiz milli ,manevi , örfi değerlerinden bi haber ve hatta bu değerlere düşman kesilmiş. ..
Devlet idaremizde yolsuzluklar, haksızlıklar , makam-mevkicilikler önlenemez halde...
Vs. Vs.
Milletimizi tehdit eden bir çok sorun...Vatan - millet meselelerinde duyarlı olanların bu gibi sıkıntılarla da dertlenmesi lazım. ..
Milletimizin manevi değerlerini suistimal eden vatan hainleriyle devletimiz yeterince mücadele ediyor...burdakilerin ısrarla hadlerini aşarak kendilerine vazife çıkarmaları beyhude...
Yaranilmaya mi çalışılıyor acaba. ..!
Sizleri tenzih ederim... -
"Dinler arası diyalog",
"Ibrahimi dinlere mensup olanlar cennete girecek." görüşünü savunanlara karşı ŞİRK işliyorsunuz... diye 30 yıldır bas bas bağıran camilerimiz, cemaatlerimiz, hocalarımız vardı...
Ve bunlar cesaretlerinden dolayı zulüm gördüler, kumpas kurularak hapse atildilar,
şehit edildiler...
Bunlara kulak verildi de mi???
Bugün bütün cemaatlere lanet okunuyor. ..!
(Not: Ibrahimi dinler diye bir şey yoktur..
Tek hak din vardır. .o da islamiyet...Bütün peygamberler gibi Hz. Ibrahim de islam dinine mensuptur...sadece şeri hükümlerin bir kısmını değiştirmiştir Allah CC..) -
Mesele mühim olduğu için bu kadar uzattım arkadaşlar...
Bu gibi toplumsal konularda duyarlı olmazsak, bu konulara aklı selim yaklaşmazsak, sağ duyulu olmazsak (hele de nasip olursa kaymakam olarak) daha büyük sıkıntılar kapıda. .Allah korusun. ..Amin...
Malum fitnecinin fitnesi bitmez...
Vesselam...
Forum da amacından sapmiş oldu..
Hakkınızı helal edin... -
Bugun şubeyi arayan var mi
-
Yarın Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Trabzon Günleri açılışı var 11:00de. Bakanımız kesin katılır bu açılışa.
-
@president06 ben gidicem bizzat belki duyar sesimi
-
ankarada olan başka kimse yok mu toplanıp gitsek ?
-
@mr08 Evet Ankara'da olan arkadaşlar yarın katılabilirse çok güzel olur. Eğer Ankara'da olsam ben kesin gelmiştim kardeşim ama şartlar
-
@mr08 Kardeşim ben onu İstanbul'da yapılan Trabzon günlerinde yaptım. Emin ol yakınına bile yaklaşamıyorsun.
-
@mgg arkadas bence cok guzel söylemiş daha once fetocular bu kurumlara hem sinavda hemde mulakatta hile yaparak geldi.simdiki durumda baska bir cemaat bunlarin yerini coktan almış zaten.senin bahsettigin muslümanligi yaymaya calisan cemaatler kendi adamlarini kayirarak oyle bir kul hakki yemekteler ki sorma, yaptigi ibadetlerin hepsi bosa gidiyor bahsettigin alimlerle de bu cemaatleri bir tutma bence o insanlar sadece Allah rizasi icin hizmet veren insanlardı.feto nun da nasil başladığını yukseldigini unutma kurumlara yavas yavaş adam koyarak 30 yilda devleti ele gecirecek kadroya sahip olup darbe teşebbüsünde bulundu bu durum sadece feto icin degil digerleri icinde gecerli bugun baska cemmatleri alirsin 20 yil sonra onlar gelip darbe yaparlar.Artik bir tarikate bir kisiye bagliligi olan degil de bu mevkilere hakeden ve sadece devletine bagli olan insanlar alinmali
-
@thomas iyi o zaman gitmeye gerek kalmadı . zaten kabıne revızyonu da bruksel sonrasına kalmıs bız daha coooooooooook beklerız insan degılız ya bız duygularımız yok ya bızım
-
Arkadaşlar ben bugün yeni sınav ne zaman olur diye bakanlığı aradım. Bilemiyoruz ama bu yıl bi sınav daha bekleniyor dediler mülakatlar içinde o bizlik bir durum değil üstlerimiz ilgileniyor dediler
-
YANİ VAR YA SÖYLENECEK O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ
ALMIYOSANIZ ALMAYIN KARDEŞİM AMA ALLAH MUHAMMED AŞKINA AÇIKLAYIN