17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@urr55 takmayin kardesim bir sey soyleseniz kavga etmeye baslar simdi kapatalim mevzuyu gormezden gelin.
-
İnşallah herkes kak ettiği yere gelir ne diyim.
-
Ben inanmıyorum inanan inansın burdan 3 kez kovulan kişi forum yöneticilerine sesleniyor ne saçma ya
-
@Kaymakam58. Kardeşim bana diyorsan benim profilim belli ayrıca hiç atılmadım.İnanmak zorunda değilsin zaten.
-
@Asımın-nesli Sana bisi demiyorum mr08 denilen kişiye inanmayın burdan 3 kez kovuldu saçma sapan şeyler yüzünden adam lakayt birisi bizim için oraya gitcegini düşünmüyorum
-
@Kaymakam58. Siz ne kattiniz kardesim foruma. Sadece duyum paylasanlarinki tutmadiginda demedigini birakmamak mi ve siz de duyumlarinizi her gun yineliyosunuz ama tutmuyor biz de sizin yaptiginizi mi yapalim. Arkadaslar gitmis sormus cevabi da yazdilar bunda nasil bisey olabilirki irdeliyosunuz
-
@Kaymakam58. kardeş inanma tamam o zaman sende bize duyumunun içeriği hakkında bilgi ver her hafta bu hafta diyorsun sonra ortalardan kayboluyorsun sana inanmıyoruz ama yine de bi açıklama yapmalısın
-
-
Kişi kendinden bilir işi kardeslerim bosverelim bu tavirlara taviz vermeyelim
-
Yasaklanmis . Icim sogudu resmen
-
-
-
................
-
1 ay bekler miyiz dersiniz
-
@Kaya87 haziranın ilk haftasından sonraya kalacaz. Azıcık daha sabır. Durumu Bakanımıza soran arkadaşlara ve Kaymakam58 isimli üyeyi yasaklayan yöneticilere teşekkür ederim
-
Bu belirsizliği kırmak için elinden geleni yapan @mr08 @urr55 ve @mia105 arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. En azından daha bekleyeceğimizi öğrendik Allah razı olsun sizden. Diğer arkadaş ise sürekli ahkam kesen her şeye muhalefet olması hepimizi bıktırmıştı gitmesi iyi oldu Yöneticilere de teşekkür ediyorum.
-
sorulan soru ile bakan beyin verdiği cevap çok tutarlı değil gibi ama.bana pek mantıklı gelmedi.
-
Daha çok bekleyecekmisiz demekki.
-
Sorulan soruyla verilen cevap tutarli olsun ya da olmasin belki gecistirdi sayin bakan ama direk bakan beyin agzindan duyulan en net cevap ve arkadaslarimiz 400 kisi icin fedakarlik yapip emek verdiler saygi duymak ve tesekkur etmek lazim.
-
en azından bugünkü gelişmelerle beklentimizi artık düşük tutabiliriz ve bundan sonraki duyumlara kulaklarımızı tıkayabiliriz. ramazan sonrası yeniden bir fırsatını bulup bakan beye sorabiliriz imkanı fırsatı olanlar olarak.