17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@dividant2 vergi mufettislgi mi
-
arkadaşlar ne gariptir ki yemin ediyorum yarın kpss olacagını sizden ögrendim. ben pazar saniyordum. zaten gitmeyecektim ama gülümsedim yani.
-
@Kaya87 evet vmy idi
-
@thomas kendimi sansürlüyorum arkadasım saati yazıyor arkada zaten of spor yazısı bakabilirsin birazdan silicem
-
-
Yarabbim sen hakkımızda hayırlı olanı eyle.
-
@trabzonlu61 arkadasın daha ustunr gidip kusturmeyelim ... Allah razı olsun
-
@trabzonlu61 Teşekkür ederim. Kusura bakma biliyorsun burada çok fazla trol gelip bizlerle dalga geçmeye çalıştı. Ondan dolayı yoğurdu artık üfleyerek yiyoruz. Çaban için tebrik ederim.
-
@trabzonlu61 Allah razı olsun kardeşim. Çok teşekkür ederim hepimiz ikna olduk ve heyecanla bekliyoruz yarın için çalışıyordum sınava ama bıraktım heyecandan hepsini
-
@trabzonlu61 en bastaki tepkim icin kusura bkma kardesim. Az cok anlarsin sen de bizim halimizden.
-
Bakanligin yanindayim arkadaslar su an isiklar yaniyo camlar acik icerde insanlar var
-
-
@mr08 kardesim tam dedektif gibisin yahu bu saatte
-
@mr08 Harıl harıl çalışıyorlar demek ki sonuçlar geliyor arkadaşlar büyük ihtimalle her an açıklanacak inşallah
-
@thomas bakın arkadaşlar bende sizi çok iyi anlıyorum forumu sürekli takip ediyordum benimde umudum kalmamıştı bugun şans eseri denk geldim ve yaklaşmak için peşinde gezdim o kadar bende sizler gibi artık açıklansın istiyorum sanmıyorum bakanın kameralar karşısında başından savmak için söyleyeceğini ve adımıda sordu güldü çok sevindim sizinle paylaşmak için hesap açtım ben sizleri kandırmak değil niyetim biliyorum herkes umudu kesti bende sizlerle aynı şeyleri yaşadığım için paylaştım inşallah dediği gibi bugun yarın açıklanır
-
@trabzonlu61 sayn bakanin sana gulmesi senin icin guzel bisey bence krdsm
-
@trabzonlu61 kardeş inşallah kazananlardan olursun böyle güzel günde böyle güzel bi bilgi verdin bize.
-
-
@vilayet emniyetin nerdeyse hepsi bakanlik kisminda da a ve b blogun yarisindan fazlasinin isiklari yaniyo belki de artik vaktidir beylerrr
-
@vilayet kardesim @president06 ardesimizi unutmadik sadece anlik yasar olduk hayati o yuzden.