17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bu hafta açıklanabilir düşüncesi insanı sabırsızlaştırıyor. bayrama açıklanacak varsayalım, beklemeyi bırakalım.
-
önceden akşamları açıklanmayınca bir hayal kırıklığı yaşardım. nedense artık yaşamıyorum. açıklanması sürpriz açıklanmaması mutat bir hal aldı bende.
-
@VSKN mumkun degil ya kesinlikle birakamiyorum.
-
Her yerde aklimda ya sizin de oyle mi ? Dus alirken , yolda giderken , twittera bakarken , kahvalti yaparken , mac izlerken , fifa oynarken ... birakilmiyo , bagimlisi etti bizi , en sonunda yedirecek kafayi
-
@mrx08 ben de fifa oynuyorum
-
@ozan. dostum açılansa da hayal kırıklığı açıklanmasa da, aradaki fark en azından aklımızda kalmazdı,yolumuza giderdik.
-
Bugün bakanın bir yerde programı olsa internette haberi olurdu, yahut twitterda paylaşılırdı. Liste ile ilgili çalışılma ihtimalini kuvvetlendirir. En kısa zamanda açıklanabilir. Bayrama da kalabilir
-
@VSKN bu sessizlik ürkütüyo dimi
-
-
Bu haftadan da umut yok anlasilan. Ikisini de haftaya... NOKTA
-
@adayadayi9876 biz de sabirsazlaniyoruz ama isyan etmiyoruz surekli olumsuz bi hava olusturuyosun kendi isyanini kendine sakla lutfen arkadasim.
-
GSnin gelecek sezon giyecegi parcaliyi gordum ki parcali da denemez zaten iyice moralim bozuldu
-
@mrx08 bir ara galatasaray her sene bir garip renk giyiyordu topçular dahi isyan etmişti
-
@aliveli o gunleri atlattik cok sukur simdi de parcali eziyeti basladi
-
@Kaya87 be ki
-
Arkadaslar iyi geceler hepinize . 1 gunu daha yedik . Sabah ola hayr ola
-
@mrx08 Sen dedikten sonra baktım da gerçekten garip olmuş. Parçalı demeye bin şahit lazım
-
@mrx08 en az 00.30 a kadar bekliyorum her gece.
-
herkese hayırlı akşamlar. dostlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. az daha sabır. kendi kendinizi strese boğmuşsunuz.
-
@vaniköy-sakini belirsizlik mahvetti. Verecegim bir cok karar bu sonuca bagli. Tecili bozdurup askere gitmeden tutun da kiraladigim evi degistirene kadar