17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Kimseyi suclamiyorum ve simdiye kadar hic boyle bir sey yapmadim sadece hayal kirikligi olmasin iyice zorlamaya basladi sinirlerimizi
-
@thomas persembe gece 1 e kadar denmedi mi kesin olarak. Bekleyin denilmedi mi
-
@adayadayi9876
sonuçta 400 kişi var ve bu adamlar 30-35 sene devletin üst kademelerinde görev yapacaklar. Daha önce 3-4 günde sonuçlar açıklandı. belli ki sırf referanslar üzerinden gitmişler. uzun soluklu bir araştırmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. hakimler, sayıştay denetçileri vs. gibi mesleklerde de aynı şey geçerli olmalı -
@uzmanyardımcısı iyi
-
@Kaya87 Katılıyorum sana tamamen bende seninle aynı durumdayım inan.
-
@Kaya87 bunu diyen kisiye hala daha inanan var mi ki aramizda dimi ?
-
@mr08 Allah razi olsun demissin
-
@uzmanyardımcısı tamm yapilsin ama bir tarih verilsin..bu is zamaninda bi kac gun icinde sonuclaniyordu. Simdi sadece bu degil bi cok kurum boyle bekletiyor. Bence tek sebebi güvenlik sorusturmalaridir. Bu ise bize söylenmiyor.
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Hocam sen buna niye inanıyorsun ki?
-
@Kaya87 senin dedigin baska bi olay o da trolldu gitti . Ben persembe gece 1 de aciklanacak diyen kisi icin diyorum
-
@adayadayi9876 Şimdiye kadar bu 400 kişinin 7 sülalesinin güvenlik soruşturması yapılmıştır yapılmadıysa eğer bu işte başka iş var...
-
@mr08 ayni kisi deil mi
-
@mr08 bi bak sana zahmet kardesim
-
@thomas bence tekrar sorusturma yapiliyor. Baska bir aciklama yok ya. Diger yerlerde de aciklanmama sebebi ayni bence.
-
@thomas inanmislar kardesim ama.
-
@adayadayi9876 Kardeşim Hakimlikte neden hemen açıklandı ama hem de kaç kişiydiler. En azından açıklama falan yapılsa bari güvenlik soruşturması devam ediyor vs vs...
-
@Kaya87 Geçen bir arkadaş stresten saç kıran olmuşum dedi. Berbere gidince benim berberde aynı şeyi bana söyledi..
-
@thomas Kardesim sagliktan ote deil gecmis olsun aman dikkat
-
@Kaya87 İster istemez kafaya takıyoruz kardeşim. O kadar şey bağlanmış ki sınav sonucuna...
-
Anlasilan o ki tamamen bakanlarin hassasiyetine bagli bi durum ve sayin icisleri bakanimiz referandum oncesi cok aktifti galiba referandum oncesi bizim sinav icin vakit ayirmamis gibi gorunuyor.