17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Liyakat Allah senden razi olsun kardesim benim.
-
Dostlar kapatalim dukkani. Bugunluk bu kadar. Daha guzel, umit dolu gunlere uyanmak dilegiyle herkese iyi geceler.
-
@adayadayi9876 1 e kadar açığız
-
@captainblack sahurda da acariz di mi
-
@adayadayi9876 Allah inşallah o gune bırakmaz da ne sarar şimdi sahurda
-
@adayadayi9876 deme deme öyle deme
-
@dividant2 dost aci soyler
-
Dostlar ben de sizin gibiyim, şikayet etmek istemiyorum ama bizi ruhen yordu bu süreç.
-
@paretowilfredo değerli arkadaşım, küsecek kızacak zaman değil, var mı bir gelişme?
-
Bu kaymakamlık grubunu ne zaman görsem Hababam sınıfında ki küçük çocuk aklıma geliyor ve "Abi sizin kaymakamlık bu hafta da mı açıklanmadı diyesim geliyor"
Hepinize iyi geceler. -
@Memnun-Kaygısız kardeş sesli güldüm ya
-
Ne kadar da zorlu bi seye talip olmusuz.
-
Kadir karasu kardeş sen kaymakam olursan bi haber et de ben memurluğu bırakıcam ya.
Duyumlar konusunda doğru bilgi yanlış bilgi diye bisey yoktur adı üstünde duyumdur son duyumun başbakanlıktan diger duyumlar da saraydandi. Neden aciklanmadi bunu kimse bilmiyor ama simdiki tahminimiz gv soruşturması oldugundan. Bugün yarın açıklanır mi bilemeyiz kalp kirmaya gerek yok burada (kadir karasu hariç o arkadas kelimelerinin ölçüsünü bilmeyerek kalbinin kırılmasını hakediyor)
-
"Bir sabah, seçiminin tutsağı olarak uyanır insan."
- Louis Althusser
-
2 ilan yine biz yokuz...
-
@thomas bakanlık hizmet içi eğitime odaklanmış anlaşılan
-
..............
-
Sendeki haberlerde fena degildi ya nerelerdesin ? @odtüsbky
-
Yine vakit ilerliyor. Once oglen sonra aksam oluyor. Yine aciklanmadi, yine aciklanmiyor.
-
bu sessizlik, bu durgunluk bu haftada olmayacak gibi...