17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Biz epi topu 400 kisiyiz. Dogmamis cocugumuza kadar sorusturmuslardir simdiye kadar merak etmeyin
-
@cfb_1907 oh be iste bu
-
@adayadayi9876 inanilsa boyle olmaz zaten merak etme sen
-
@mrx08 doğrudur bu inanc da o dunki seffaflik hesap verebilirlik vs kavramlari gibi oylece sozde kaliyor.
-
Sözde kazanırsam kpssye başvuru yapmayacaktım. Kpss geldi çattı, guy sınavına girdim, Vergi müfettişliği sınavına başvurdum ama gel gör ki bizim sonuçlar hala açıklanmadı.
-
@cfb_1907 Kardeşim daha doğmamış bi kızım var Allah nasip ederse 2.5 ayı var şimdi ondan haberdarlar mıdır diyosun ?
-
@sbkyhrn haberleri yoktur kardesim dogumuna kucuk altin yolladiklarinda gorursun .
-
@sbkyhrn mecazen dedim kardesim. Az kisiyiz coktan birkac kere bitmistir diye. Allah bağışlasın buarada
-
@cfb_1907 Allah razı olsun kardeşim sağolasın. Rabbim hayirlisindan sagliklisindan olmayana da nasip etsin inşallah
-
@sbkyhrn amin kardesim insallah
-
Subeyi arayayim diyorum ayni seyi söyleyecekler yine. Baska kimi arayabiliriz arkadaşlar
-
Ise baslamak icin evrak teslim eden infaz koruma memurlarınin bekleyisi 7.aya girmekteymis. Konuyla ilgili magdur memurlar.nette boyle yazmis.
-
Gümrük mülakat sonuçları bugün açıklandı sanırım
-
@Kaydı-Silinmiş yok bakanlık soruşturmaların sürdüğünü açıkladı.
-
Beklemeyin, ben beklemeyi bıraktım ve acayip rahatladım. Rutin hayatınıza geri dönün. Akdeniz bölgesinde olan varsa ziyaret etmek isteyeni ağırlarım. Bayram arefesine endeksleyin kendinizi. Kitap okuyun, sinemaya gidin, spor yapın, mesainiz varsa işinize yoğunlaşın. Çünkü daha da uzayacak bu süreç. Usta kaptan denizin kokusundan fırtınayı sezermiş, ben usta değilim ama belli etti durum kendisini.
-
@osaduman haklısın hocam dediğin gibi. En azından ses verdiler
-
-
Kilavuzun geregi yok yolun sonu gorunuyor.
-
Kilavuzu duyumcu olanin ...
-
-
Meb 16.00 da 20 bin sozlesmeli ogretmen aliminin mulakat sonuclarini aciklayacakmis helal olsun ya. Darisi basimiza ne diyelim
-
Arkadaslar ben hala @paretowilfredo nun paylasiminin dogru cikcagini dusunuyorum.ayni konuda @Kaymakam58 ve bikac arkadas da benzeri duyumlarini paylastilar. Bu iki gun icinde aciklancagini umuyorum.
-
@Kaya87 insallah kardesim ya. Bu gece bir ruya gormustum biri bir liste asacakti bir yere güya.