17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@VSKN ben inaniyorum noldu
-
Eleştiri ve saygısızlık arasında çokta ince olmayan bir çizgi vardır. Lütfen sık sık geçip çizgiyi yok etmeyelim. Üyeler arası her türlü ikili diyalog amacından şaştığı zaman çoğu kez yorum düzeltiyor, özelden uyarıyor veya yorum siliyoruz. Yöneticilere karşı olan tavırlarda ise ikişer üçer kez rica ediyor, eleştirileri dikkate alacağımızı söylüyoruz. Fakat bu şekilde hitap etmeniz, tekrar tekrar saygısızlık yapmanız durumunda hesabınızı yasaklamak zorunda kalıyoruz. Siz değerli dostları tenzih ederek bu açıklamayı buraya bırakıyorum.
Allah yardımcımız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Bikac arkadas surekli olumsuz ve diger arkadaslari dalgaya aliyorlar burayi sadece vakit gecirmek icin kullaniyorlar ve milleti iyice soguttular forumdan.
-
@Kaya87 bilinçli yapılan birşey diğer forumlarda tek cümle kaymakamlık konuşulmuyor. Moderatörler işsiz kalınca buraya geldiler salça olmak için.
-
Iki gun icinde aciklansin ya da aciklanmasin nolcakki burdaki arkadaslar mi sebep oluyor da insanlarla dalga geciyorlar. Bugune kadar kac kisi duyum paylasti tutmadi napalim yani kotu soz soylemek mi gerekiyor.
-
Hocam genellikle diğer internet sitelerinde çalışan, görev yapan arkadaşlar burada özellikle tatsızlık çıkartıyor. Açıkçası sadece buna yormak istiyorum. Ben böyle bir mesleği yapmak isteyen ve bu kadar kırıcı, olumsuz, kışkırtıcı konuşan insanların olduğuna inanmak istemiyorum.
-
@Kaya87 soğuduk ya artık bu şahıslardan neden böyle yapılıyor anlamadım efendi gibi beklemek çok mu zor sonuçlar açıklansa listede olmasalar bu sefer de torpil, hakkım yendi, hakkım haram olsun ben ilk sıralardan kazandım nasıl olurda beni sonlardaki geçer gibi söylemler başlar Rabbim hepimize sabır ihsan eylesin...
-
@Phoenix ya zaten boyleyse bakanlik uzatmasinda hakli.
-
@fetih kesinlikle kardesim. Anlam veremiyorum koskoca ilceyi yonetmeye talip insanlar boyle olmamali.
-
Bir markete gittim geldim. Ihrac KHKsi yayinlanmis
-
@adayadayi9876 ne zaman kardeşim nerde bu bilgi
-
@fetih burda olmus onu kastettm
-
-
@burcuburcu ben mesela diger sinavlardan bahdedip sonunun genel oldugunu vurgulamaya basladim. Size gore ben sucluyum oyleyse. Onemli mi asla
-
@burcuburcu forum yoneticileri elinden geleni yapiyor ancak daha fazlasini yapmalari gerekiyor demekki bu durumlar yasaniyorsa ve diger forumlara benzemk istemiyorlarsa
-
@adayadayi9876 Hocam yorumun çok tehlikeli. Okur okumaz resmi gazeteye girdim interneti gezdikten sonra gelip devamını okudum.
-
@thomas hic bu kadar ciddiye alinacagini dusunmemistim
-
Arkadaşlar az önce subeyle konuştum güvenlik soruşturmaları bir kez yapılır komisyon farklı bir soruşturma yaparsa biz bunu bilemeyiz ama bizim tarafımızdan o iş çoktan tamamlandı sınavın bugün açıklanmasıyla ilgili bir ihtimal veremeyiz dedi
-
@Kaymakam58. Bana da en azindan bugun aciklanmayacagini soyleyebilirim dedi.