17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Sizin duyumunuz bu haftaya isaret etmisti galiba son durum nedir. Cunku bir gun kaldi haftanin bitmesine.
-
Az daha sabır diyorum yarın saat 1e kadar
-
Sayin @paretowilfredo @ozan @odtüsbky @Hulasamu ve @Kaymakam58 arkadaslarimiz duyumlarini paylasmislardi. Onlardan ricam son durum nedir bizi bilgilendirir misiniz? Tamamen iyi niyetimle soruyorum yanlis anlasilmasin.
-
@Kaymakam58. Gece 1
-
-
@Hulasamu paretoya ben de inaniyorum
-
Bugün dükkanı kapatıp gidelim diyorum
-
@dividant2 oyle gorunuyor kardesim ne yazikki
-
Hayır eğer şu soruşturma muhabbeti gerçekse benim anlamadigim şey,şimdiye kadar 10 kere yapılmz miydi,bundan ziyade kazanan kişilerden yadsınamayacak kısmı halihazırda memur.şu süreçte zaten onların ne kadar çok soruşturuldugu aşikar.he yok eğer soruşturulma bitmemiş ise eyvallah,hiç bir hain bu devletin bir lokmasini yiyemesin.
-
@paretowilfredo kardeşimizi fazla sıkıştırmayın dostlar. Gelin siz beni dinleyin, bakın ben @thomas reyizi dinledim kafam çok rahat bayram arefesi açıklanır inancıyla genişşş bir sabra kendizi hemen alıştırıyorsunuz. En güzeli bu.
-
@RecaiPasa ama burdasin kardesim bagimlilik yapiyo dimi
-
@Kaya87 oturduğum yerden bakıyorum ama stres yok
-
@dividant2 dukkani daha yeni actik ya bekleyiciler iceri dolusuyor. 01.00 a kadar acik oluruz. Canli isyan sahnede ben
-
@adayadayi9876 işler kesat ama yine de dükkanı açmakta fayda var diyorsun yani
-
@RecaiPasa tabi bu hafta olmazsa yeminliyim birakiyorm burayi. Dukkan ortakligimdan ayrilcam
-
@RecaiPasa ben de hic stres yapmamistim bir iki gundur yapiyorum kardesim ya.
-
Kaymakamlık diğer memuriyetler gibi değil. Diğer memurlar 5-6 ay bekler ama kaymakamlar bekleyemez çünkü kanuni bir staj programı var. Bakanlığın düzenleyip kabul ettiği plan darbe girişiminden sonra, yani yeni. Bu demek oluyor ki iki uyum kursu (ilk uyum+yurt dışı uyum) kalan aylarda olacak. Bu durumun işleri biraz daha hızlandırması lazımdı. Ama bekliyoruz, bekleyelim bakalım. Bayram ola hayrola
-
@adayadayi9876 yarin geceye kadar kendime sure verdim bakmadan duramiyorum ama birakcam ben de.
-
*** plandan kastım, egitim.icisleri.gov.tr deki eğitim planıdır.
-
Ben 4 nisandan beri iki mulakat sonucu bekliyorum dostlar yarı evliya sayilırım artık sakin olun