2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@gizemce sınav kolaydı veya zordu olayı mantıklı değil. Bazen şu olabiliyor kolay sorular çok kolay, zor sorular çok uçuk olabiliyor. Ama ÖSYM bir standart belirliyor yüzde 60-65 arası. Ve bu standartlı sağlayanlar mülakata kalıyor.
-
@kenan65 İşte o belirsiz sorulara dayanarak insanlar 23-24-25 diyor, aksi takdirde zaten insanlar daha tecrübeliydi, başka sınav yoktu ve sınav uzun zamandır bekleniyordu
-
@politics06 peki babacim ne diyeyim siz daha iyi bilirsiniz
-
@kenan65 hocam benim de dahil olduğum eğitim kurumun whatsapp grubunda 98 kişiyiz ve ortalaması 22 25 bekleyen ve burada 6 7 kişisi var sadece bunun gibi başka kurumların da kapalı grupları var kendi aralarında iletişim kurduğu maalesef böyle platfoma MALÜM SEBEPLERDEN DAHİL OLMAYAN her sınav kendi içinde ayrı bir denizdir, eski sınavlarla kıyaslanması yanlış verilere yönlendirebilir. %80 i bilmem ama en az 900 kişi kadar yarısından fazlası eden çok rahat çıkacabilir, sonrasında da çetin bir savaş olur
-
@kenan65 Estağfrullah sadece ihtimalleri konuşuyoruz, inşallah siz haklı çıkarsınız
-
@kenan65 dostum sınav geçmekle iş bitmiyor bak burada bir süre seviniyorsun sonra gerçeklik devreye giriyor. sonucu beklerken kafana denk ediyor .400 kişiden 300 kişi elenecek.
-
Allah herkesin gonlune gore versin ama umarim kimse hayal kirikligina ugramaz
-
@kenan65 22 23 beklerseniz korkarım siz yaşayabilirsiniz, yuksek düşünerek altta kapatması ve kaybederim diye şartlanıp kazanmak daha olumlu
-
@refik-soydam canim kardesim ben kaybettigimin farkindayim nasil hayal kirikligi yasicam
-
@kenan65 gerçekten arzu eden hevesli olduğun için yazdım, şevkinin kırılmasını asla istemediğimden yani, aman yanlış anlamayınız
-
@refik-soydam tam tersi mülakat için böyle olmalı sınav kazanırsın veya kaybedersin tekrar dönersin.ama mülakattan elenince keşke sınavı kaybetseydim diyen bir çok kişi çıkar.
-
@refik-soydam allah yardimcin olsun dostum
-
@yakupcemil haklısın kardeşim ne yazıkk ki sağlam referansı olmayan (torpili) boşuna sınava girip kazanıyor tanıdığım çok kişi bu yüzden elendiler ve bir daha girmediler
-
@yakupcemil bende size devlet kurumlarında çaycı dahi tanımayan ama kaymakam olan biri de sınıf arkadaşım olmak üzere onlarca kişi sayabilirim hocam, torpil penceresi elbette gerçek ama elenmenin tek nedeni ASLA değil
-
Burada bir çok kişi benim sivri yorum yaptığımı dusunuyor.bakin kısa bir süre sonra sonuçlarda itiraz edicem muhabbetleri dönecek .28,29 diyenler bir süre yazmayacak....
Mülakat başlayacak...oda sonuçlanacak haklar helal edilmeyecek,hakkım yendi denilecek.
-
@refik-soydam sizce kaçla kapatır?
-
@refik-soydam hocam emin olun 2016 sınavından en az 2-3 kat daha fazla kişi takip ediyordur bu forumu bunu geçen senenin gönderi sayısıyla bu senenin gönderi sayısını karşılaştırarakta az çok tahmin edebilirsiniz.Yani demem o ki bu grupta sınavı ciddiye alarak hazırlanan azımsanmayacak bir kesim var ve burda sohbet eden arkadaşların eminimki çoğunluğu donanımlı arkadaşlar.Bu yüzden bu forum ortalaması üç aşağı beş yukarı bize sınavla alakalı bilgi verecektir.
-
@popescu herkes kaçla kağatır derdinde UNUTMAYALIMKİ HEPİMİZ AYNI SINAVA GİRDİK HEMEN HEMEN AYNI SOSYAL MEDYA FORUMLARDA GEZİNİYORUZ herkes aşağı yukarı aynı şeyleri okuyor biliyor, bunlara göre yorum ediyor elbette tecrubeliler biraz daha iyi durumda çevressi tecrubeli, ama tahminler ASLA TUTMAYABİLİR, benim düşüncemi istiyorsanız yukarda yazdığım gibi 27-28 aralığı bekleyen çoğunluğun mualakata kalacağı yönünde LAKİN TEK ŞART 2 3 SORU DA ÖSYM ÇELME TAKACAK hali ile 25-26 ile kapayacak
-
@görünür-el bakalım bu standart için kaç net gerekecek , açıklansa ve kurtulsak artık
-
@conmaynard Hocam forumun ortalaması bize genel hakkında fikir verecektir buna bende katılıyorum lakin alternatif cevapların çok olduğunu düşünen ve ösym nin katı olduğu sorular azımsanmayacak sayıda. Bu da yanıltacaktır diye düşünüyorum