2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@darısı-başımıza insanllah kenan hocamın daha yaş sorunu yoktur, çok istek ve bu isteği destekleyen çalışma inşllah mesleğe ulaştıracaktır kendisini...
-
@refik-soydam inşaallah ya vallahi çok kafaya takmış benim de yaşım geçiyor ama bu kadar takmıyorum hastalanacak çocuk
-
@gizemce 27-28 düşünerek çıkılan yolda en az iki soruda ösym çelme takar 26 net ile kapattırır süreci düşünüyprum ben de, 27-28 e katılmam bu nedenle uygun gibi, ÖSYM gol atmadan bize bu maç bitmez:)
-
@refik-soydam özellikle türkçe de bu olacak bence, cevap anahtarında yer almayan ama bıze dogru gelen cevaplar sınavın rotasını belırleyecek gibi
-
Arkadaslar herkes kendi dogrularini kabul ediyo 22 23 le kapaticak. Ha bu arada ben kazanamadigimi biliyorum ama sunu soyleyeyim 26 27 bekleyenler 22 23 gorurse sasirmasin
-
@kenan65 biz seninle beraber seneye kazanırız kenan sıkma canını
-
@althusser aynen baba sknti yok allahin izniylee insallah
-
@kenan65 kenan baba canını sıkma bende sınırdayım olmazssa yine hazırlanırız allahın izni ile
-
@kenan65 Bu kadar net konuşmalarla şüphe çekiyorsunuz hocam, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
-
Suphe cekmekle ilgisi yok mantik bunu gosteriyo dostum
-
@darısı-başımıza allah kerim kardesim ya olursa halkimiz devletimiz icin calisiriz olmazsada vardir bir hayir der calismaya devam ederiz otesi varmi yok.
-
@kenan65 aynen kardeşim şimdiden başlamak lazm eğer gerçekten hedf bu ise
-
@kenan65 kaç doğrun vardı kenan kardeş
-
@darısı-başımıza aynen kardesim aciklanir aciklanmaz allahin izniyle bismillah diyip baslicam
-
@darısı-başımıza dostum benim kesin dedigim toplam 21 dogrum var
-
@kenan65 Hocam haklı çıkmanızı o kadar çok isterim ki
-
@politics06 ben okuduklarimdan bunu analiz ederek cikardim cunku cogu kisi 3 4 tane muallak soruyu kabul ederek soyluyo ve sunuda bilmiyolar osym gozunun yasina bakmaz cizer..
-
Bana inanin yuksek kapatmayacak cunku sinav zordu arkadaslar kolay degildi
-
@kenan65 ama yaklaşık min 500 kişi de hiç konuşmuyor iyi durumda, foruma göre haklı olabilirsiniz hocam
-
Arkadaslar gecen sinavda da ayni seyler soylenmis ama sinavi hemen hemen yuzde 80ni yarisini yapamamis yapmayin allah askina