2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Selamun Aleyküm arkadaşlar.Hayirli akşamlar.Sizce yakın bir zamanda yeni bir kaymakamlık sınavı için ilan olur mu?
-
@ilerlemeyedevam kardeşim facebook gruplarında ve kutluay kararlının paylaştığı tweetler de bu sınavı mütakiben yeni sınav olacağı duyumunu aldım.
-
ömrümüz beklemekle geçti valla
-
@butimar sizin düşünceniz ne yönde kaç foğru olması kurtarır ?
-
ÖSYM den .listeler hazır ,herşey tamam,azıcık daha disinizi sıkın ,merak etmeyin muallaktaki soruları doğru kabul ettik ,sizin gibi azimli çocukların hepsini almak istiyoruz .bı kısmını şimdi.bir kısmını sonraki sınavda ,haydi çocuklar biraz daha sabır
cevap alıntı 0
-
Geçen sene ben 63.3 puan aldım. Yaklasik 21 dogru yapmiştim. 4 soru daha yapsaydım kazanıyordum demistim kendi kendime. Buda 25 dogru ediyor. 23 dogruyla kapatmiş demek biraz garip oluyor.
-
@evy06 hocam belki sizin kabul ettiğiniz soruları ösym kabul etmemiş olabilir mi üç beyaz gibi sınai bankası gibi
-
@darısı-başımıza hocam sonuçlar aciklaninca ben dogru saydığım, fakat ösymnin yanliş kabul ettigi cevaplari cikarip totolde 21 demistim. Bu sinav için elimde bir veri olması için.
-
@darısı-başımıza arkadaşlar 23 net demislerde bana minimum 24-25 yapanlar geçen sene kazanmış gibi geliyor.
-
@evy06, geçmiş sayflarda da yazmıştım , 23 netim vardı 70.1 puan aldım
-
gecen sene 73.3 puanla kapattı bence yine 73 le kapatır ama kusurat artabilir benim görüşüm tabi
-
Geçen sene 24 yapan kaldı mülakata..
-
@123456 kardesi dogru dagilimin nasildi alan ve gk gy olarak
-
@123456 tamam o zaman hocam 24 yapan kalmış demekki
-
@123456 türkçe dahil mi hocam
-
yanlış olmasın 14 alan 9 gk vardı türkçe dahil
-
sıralamam da 578 di
-
@123456 Bu sene de aynı şekilde mi kapatacağını düşünüyorsunuz hocam?
-
@123456 zaten hemfikir olduğumuz nokta geçen yıl alan ağırlıklı 23 ün mülakata kaldığı.Sizin alanının az olduğu için kalamadınız büyük ihtimal. 17 alan 6 gkgy ile kalan olmuştur mülakata.
-
@politics06 22le kapaticak