2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kenan65 Hocam ya kapatmazsa
-
@kenan65 22 cok olmamis mi? 3(uc)'le kapatir bence.
-
@conmaynard kardeşim alan ağırlıklı 24 kaldı. Çünkü kağıdını inceleyip, 24 yapıp kalamayan var.
-
Her gun bi aykiri ses cikiyor ya cok asagi bi sayi veriliyor ya da cok fazla bilmem neden boyle yapilir anlam veremiyorum.
-
@kenan65 Kardeşim 22 ile kapatsın sana gocuk alacam ama kapatmayacak malesef
-
@politics06 bu sınavı kazandıran küçük detaylar diye düşünüyorum. Ben geçen sınavda bu detayların kurbanı oldum , ders çıkardığımı zannettim ancak yine aynı hataları yaptım. Eğer sınavı kazanırsam sınırdan kazanırım gibi olacak ve inan benim gibi olan bir çok arkadaş vardır o yüzden yine aynı seviyede kapatır diye düşünüyorum tabi geçen senelerdeki yüksek kapatır muhabbetinin şimdi de olması böyle düşündürüyor
-
@123456 Farkındayım hocam 26 nın aşağısına doğru yığılma var ve genelde yapamayan değil ufak hatalarla soruları götüren hatalardan dolayı. Umarım bu sınavda mülakata kalırsınız
-
@politics06 allah can sagligi versin dostum
-
@rhadamanthus goreceksin
-
@kenan65 İnşallah düşer, ben de dünden razıyım
-
@politics06 iyi dileklerin için teşekkür ederim mutlu ettin inşallah sen de kaymakam olursun
-
@kenan65 70 aliyor musun kardesim o durum kesinlesti mi
-
@123456 benim 15 Alan 9 gk tam sınır
-
@birgaripyolcu inşallah olur arkadaşım bu sınavı kazanan 350 400 arası da olacak
-
@kenan65 hocam 22 ile kapasın başka yere gerrek kalmadan 400 kişi biz kendi aramızda forum içinden çıkartırız:) sessiz kalanlar da şansını kaybeder:)
-
Geçen sene de sınava giren arkadaşlar sizge gecen seneye oranla sınav kolay mıydı ? Ayrıca geçen sene kaç netle kapatmıştı ?
-
@gizemce sınav kolay değildi kolay sorular mevcuttu ve biz bu duruma sınavın genel olarak kolay olduğunu düşünüyoruz ha bide genelde biz kendi doğrularımızı kabul ettiğimiz için öyle bir algı oluştu ki 27-28 doğrularlab kapatacağını iddaa etmeye başladk benim görüşüm 24-25 bandında kapatır
-
@refik-soydam hocam kenan kardeşimiz bu işi çok istiyor allah nasip etsin ama gerçektir ki 22 doğru ile kapatmaz en az24-25 doğru kenan kendi doğrularından dolayı 22 diyor
-
@birgaripyolcu türkcesiz mi hocam türkceli mi
-
@darısı-başımıza ben de 27 28 e cıkacagını dusunmuyorum . Sınav sonrası çoğu kişi çok yuksek netlerden bahsederken gıttıkce düşürmeye basladılar bildiğin yerdrn gelmesi sınavda kolaylık algısı yaratıyor belki de , umarım hakeden ve bu işi layıkıyla yapabılecek arkadaslar kazanır