2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@darısı-başımıza Hocam zaten tartışmaya müsait soru sayısı 1 ya da 2 olunca az sayıda sorunun sürekli tartışılması gayet doğal.Şuda bir gerçek herkesin forumda rahatsızlıkları olabilir ama bunu polemik haline getirmek veya insanların ne konuşacağına karar vermek bence daha gereksiz bir tavır.Forumun güzel yanı zaten aynı anda birçok konu tartışılabiliyor olması.Şahsen ben ilgimi çekmeyen konuları göz ardı edebiliyorum rahatsız olan kardeşlerime de tavsiyem budur.
-
@kaya06 ilk 100'e girmişssin tebrikler
-
@kaya06 bir arkadaş standart sapmalı haline net sayısını 3 ile çarpınca bulunduğunu yazmıştı, mesela 25 neti varsa yaklaşık 75 puanı oluyor bu standart sapmanın dahil edilmiş puanı oluyormuş
-
@politics06 kardeşim burada saha öncede bir kardeşimiz sordu. Direkt sıralama vermiyorum (yanlış olmasın kendime göre sebebim var) Ben ilk açık uçlu sınavda canı yanan biri olarak geçen yol çok aşırı temkinli yaklaştım. Türkçesiz 50-52 bandı bekliyordum. Türkçeden 3 doğru ile 60’ı bulurum diyordum. Ama çok inçe eleyip sık dokudum. Bakmayın bu yıl formun böyle bazı kişilerin (özellikle imkb, dışsallık soruları) malum forum gibi kendi doğrularını ispatlamaya çalışmasına, geçen yıl Benim gibi forumda da temkinli yaklaşan arkadaşlar vardı. Daha sonra sonuç açıklandı ilk 250 içinde bir sıralama geldi. Burada temkinli olmaktan kastım şudur, bırakın dışsallık gibi soruları, geçen yıl giffen malının tanımını sormuştu. Ben giffen malı dedim, giffen tipi düşük mal demediğim için yanlış saymıştım, o kadar temkinli yani:) Bu sende ya 60 beklerken fazlasını almış ÖSYM puan dağıtıyor diye düşünme. İlk açık uçluda türkçesiz 60 bandı bekliyordum, toplam puanım 63-65 bandı geldi. Çünkü kendi doğrularımı saymıştım, ÖSYM’ninkileri değil.
-
@luthor kardeşim ben bu forumu zevk alarak okuyup takip ediyorum henüz yeni üye olmama rağmen ama benim anlatmak istediğimi anlamadınız veya ben anlatamadım ben sadece diyorum ki soru da tartışılsın cevabı kesin olmayan soruyu herkes benim ki doğrudur diye bir algı oluşturmasın demek istediğim bu
-
@görünür-el Anlıyorum haklısınız temkinli olmak da fayda var tabii ki. Ama sanırım özellikle 77den aşağıya doğru ciddi bir yığılma oluyor ve olacak
-
@görünür-el hocam gerçekten de bu forum da bir çok kişinin bu yazınızı okuması lazm bizler her yazdığımızı doğru kabul etme peşindeyiz ama gerçekten de ösym'nin çıkartmış olduğu cevap anahtarıyla uyuşuyormu yazdıklarımız asıl düşünmemiz gereken bu
-
@politics06 saol kardesim
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@politics06 abi biri ahlaki tehlike biri dışssallık biri ters seçim ya bu forum sadece bir soru tartışıldın diye mi açılmış bir iki güne açıklanır herkes öğrenir ne yaptığıını anlamafım bu tartışmaları gördükçe goruma hirmek istemiyorm ya
Dostum kusura bakma şu iletiden çıkaramadım ben öyle demek istediğini.Sanırım birazda sürekli başlığı hizaya sokma gibi bir misyon edinmiş insanlara dolduğum için olabilir.Neyse hakkını helal et iyi forumlar.
-
@politics06 asagi yukari denk geliyo dedign hesaplama
-
@darısı-başımıza tesekkurler
-
@kaya06 Bu sene de geçen seneki gibi kapatır inşallah hocam
-
@politics06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@görünür-el Anlıyorum haklısınız temkinli olmak da fayda var tabii ki. Ama sanırım özellikle 77den aşağıya doğru ciddi bir yığılma oluyor ve olacak
ham 77 den mi yoksa toplam 77 den mı ?
-
@oflu61 Son puandan, standart sapmalı yani
-
@politics06 hep ayni kapatmis kardesim sanmiyorum farkli olcagni. Mesela ben gecen sene elendm bu sinava girmedim pisman oldum tabiki
-
@kaya06 Neden girmediniz hocam?
-
@politics06 umudum yoktu o yuzden sinavla ilgili sorunum yok da sonrasi olmuyo nadip meselesi
-
@luthor kardeşim sen kusura bakma önemli olan birbirimizi kırmamamak
-
Benim farkettiğim hem bu forum da hem de diğer forumlarda türkçesiz ham puanı 55 ve üstü olanların birçoğu sıralamaya girmiş
-
Ya arkadaşlar bide biz bu yığılma var vs gibi yorumları sadece buraya bakarak yapıyoruz degil mi, nerden belli ki yığılma olacağı? Toplasan en fazla 20 kişi 23 24 bekliyor yazanlar arasinda. (Ki ben 10 bile sayamamıştım).bugun bi arkadaş dedi gecen sinava da cok kolay demişlerdi 27 lerle kapatır demişlerdi ama 23le kapattı diye.