2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi ben iktisatcıyım ,dıssallık yaptım ..tanımı daha once hıc gormedım..Cok dusundum dıssallık olmaz dedım..Negatıf dıssalık yazacaktımkı sure bıttı mantıklı olan dısasallık bıle olsa negatıf yazılmalıydı gıbı sankı..Aklımdan ahlakı riski dusundum daha mantıklı geldı ama yazmayada korktum..ancak anklımdan %100 ahlakı tehlıkenın bıldıgım tanımıylad aortusturemedım.Demem o kı ıktısatcı olarak soru nun tanımı herhangıbıryerde yok utanc verıcı bır soru bılgı vs olcmuyor.Dıssallık konusundakı tek umudum IMKB gıbı dıssallık ıstenmıs ama soru sorulamamıs gıbıde gelmıyor degıl hayırlısı olsun ..
-
@politics06 aslnda onları referans alıp değerlendirmek lazm aşağı yukarı aynı olur keşke o liste olsaydı
-
@darısı-başımıza dediğim gibi eski iletilerde bir arkadaş paylaşmıştı. Ama hepsi bire bir çıkmamıştı bir de ösym nin hiç hesapta yokken 3 soruyu(vesayet-idari vesayet, etkinlik durumu,3beyaz sorusu) yanlış kabul ettiğini ve bunların kimlerin listesinde yer aldığını bilemeyince verimli olmayacaktır diye düşünüyorum.
-
@kuralo bende tanimdan birşey anlamadım negatif dissallik yazdım tutarsa büyük supriz olur umudum yok ama
-
@politics06 kardeşim en azından konu dağılmış olur herkes kafayı bir soruya takmış iki gündür anlamadım doğru veya yanlış bu kadar uzatılmaması için konunun dağılması lazm
-
@darısı-başımıza pardon hocam
-
@politics06 abi biri ahlaki tehlike biri dışssallık biri ters seçim ya bu forum sadece bir soru tartışıldın diye mi açılmış bir iki güne açıklanır herkes öğrenir ne yaptığıını anlamafım bu tartışmaları gördükçe goruma hirmek istemiyorm ya
-
İibf li olmak demek kaymakamlık sonucu beklerken zabıt katipliği için on oarmak çalışmaktır .sonra bu olmazsa kurum sınavı için muhasebe ye devam etmektir .sonra o olmazsa tekrar KPSS dir .yani donanimdir
-
@darısı-başımıza Dostum görüşlerine saygı duymakla birlikte birşey söylemek istiyorum.Forumda herkes aynı anda tek bir konuyu tartışmak zorunda değil.Örneğin sizin tartışılmaya değer gördüğünüz bir konu varsa bu konuyu başlığa yazarsınız ve bu konu hakkında fikir alışverişi yapmak isteyenlerle karşılıklı etiketleşerek dilediğiniz gibi bilgi paylaşabilirsiniz.Bu sırada soru tartışmak isteyenlerde aynı yöntemle kendi aralarıda soru tartışabilirler.Öyle forumdan uzak kalmanızı gerektirecek bir durum yok.
-
@luthor, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@darısı-başımıza Dostum görüşlerine saygı duymakla birlikte birşey söylemek istiyorum.Forumda herkes aynı anda tek bir konuyu tartışmak zorunda değil.Örneğin sizin tartışılmaya değer gördüğünüz bir konu varsa bu konuyu başlığa yazarsınız ve bu konu hakkında fikir alışverişi yapmak isteyenlerle karşılıklı etiketleşerek dilediğiniz gibi bilgi paylaşabilirsiniz.Bu sırada soru tartışmak isteyenlerde aynı yöntemle kendi aralarıda soru tartışabilirler.Öyle forumdan uzak kalmanızı gerektirecek bir durum yok.
Aynen kayiliyorum
-
@darısı-başımıza forumu takip ettim lakin puan yazmadım ama ben varım kardeşim.
-
@luthor kardeşim ben soru tartışılmasın demiyorum ama ne hikmetse sadece bir soru tartışılıyor biri dese ki bir hocam böyle dedi diğeri muhalif olacak yani kimse yazdığını yanlış kabul etmiyor bu tartışma nereye kadar sürebilir onu anlatmaya çalışıyorum en iyisi yeni bir konu açmak bu konuda birçok aekadaşımız en az benim kadar rahatsız olmuştur diye düşünüyorum
-
@görünür-el Hocam bende merak ediyorum siz kaç bekliyordunuz kaç geldi?
-
@görünür-el geçen sene kazanmış mıydınız hocam
-
Arkdslr ben gecen sene kazandim ham 72 gibi bekliyodum galiba 11 12 puan geldi standart sapmadan bekledgm gibi oldu yani.
-
@kaya06 net sayısı 3-3.06 ile çarpınca çıkan sonuç ile puanınız aynı mıydı hocam?
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Arkdslr ben gecen sene kazandim ham 72 gibi bekliyodum galiba 11 12 puan geldi standart sapmadan bekledgm gibi oldu yani.
Yani ortalama olarak yazdim 28 ile 30 arasi bekliyodum dogru sayisini
-
@politics06 anlayamadim kardesim nasil hesaplama bu
-
@kaya06 iyi puan gelmiştir
-
@darısı-başımıza 84 kusur geldi