2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@politics06 kardeşim çoğu kitapta özellikle yasin coban'in kitaplarinda dalgalı kur sistemi diye geçer . Ancak mahfi egilmez başta olmak üzere bir çok ekonomi makalesinde Dalgalı kur sistemi yerine, serbest değişken kur sistemi, esnek (flexible) kur sistemi veya yüzen(floating) kur sistemi gibi deyimler de kullanılmaktadır.
-
@can-mavi Bazı arkadaşlarımız dalgalı kur dışında bir cevabın kabul edilmeyeceğini söyleyince bizde de acaba yanlış mı izlenimi oluştu,teşekkür ediyorum
-
@politics06 rica ederim kardeşim
-
@can-mavi hatırladığım kadarıyla yıl değil tarih soruluyordu sayın hocam
-
@odaklan25 ben yıl diye hatırlıyorum kardeşim ama tarih soruyorsa eğer 01.01.2005 kabul olur , yıl diyorsa sadece 2005 yeterli olur
-
@can-mavi aynen hocam ben tarih hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar iktisat ile ilgili birkaç yazı okurken bunu buldum , işçinin hareketlerini gizlemesi işverenin işçiye ödediği ücreti değiştiriyor bir bakın istedim
http://not-so-dismal-science.blogspot.com.tr/2007/05/ahlaki-tehlike-moral-hazard.html?m=1
-
Yıl soruyordu soruda tarih falan yoktu arkadaşlar nasıl türetiyorsunuz anlam veremiyorum
-
@suigeneris88 yıl soruyordu ondan eminim bende. Fakat soru aklımda şöyle kalmış tütk lirasından altı sıfır atılmış ve aadece yeni türk lirasının tedavüle çıktıgı yıl ne zamandır yanlış mı hatırlıyorum.
-
SON DAKİKA ...
Yeni element türedi bir soru daha çeliikili hale getirildi
-
@ecinar kardeşim bence yanlış hatırlıyorsun çünkü ben 2006 yaptım ama yanlış cevap ilk tedavül soruyordu , onu sorsana hatırlardım
-
@keynes69 kardeşim benim hatırladığım ilk defa tedavüle hangi yıl çıkmıştır diye , yani çelişki filan yok cevap 2005
-
@can-mavi eyvallah kardeşim yanlış hatırlıyorum demekki
-
@can-mavi sınavın acıklanması herkesin hayrına olacak gibi yukarda tarih diyenler olmus bariz yılı soruyodu
-
Sevgili arkadaşlar tedavül sorusu yıl olarak soruldu cevap: 2005
-
@keynes69 kardeşim yanlış hatırlıyor olabilir , ben de ilk tedavüle girdiği yıl diye hatırlıyorum , çoğu kisi heyecanlı sonuçlar yaklastikca , o yüzden ufak tefek şeylere tartışmak lazım son haftaya girerken, nasıl olsa kardeşim haftaya açıklanır ve diğer sınavlarda işimize yarar diye soruları Birçoğumuz alırız , alınca da burada paylaşırız herkes yanlısı doğruyu tecrübe eder
-
@can-mavi hayırlısı olsun hepimiz adına
-
@can-mavi düzeltme : tartışmamak lazım.
Not : fikir neyse zikir de odur durumu yok -
Ben sadece öyle hatırladığımı söyledim arkadaşlar. Amacım polemik değildi k bakmayın
-
@keynes69 amin kardeşim