2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@odaklan25 amacinin polemik olmadigini biliyoruz hocam
-
@can-mavi eyvallah hocam
-
Arkadaşlar iktisat ile ilgili birkaç yazı okurken bunu buldum , işçinin hareketlerini gizlemesi işverenin işçiye ödediği ücreti değiştiriyor bir bakın istedim
http://not-so-dismal-science.blogspot.com.tr/2007/05/ahlaki-tehlike-moral-hazard.html?m=1
-
@suigeneris88 sayın hocam bişey türetmedim öyle hatırladığımı söyledim. Yanlış hatırlıyor olabilirim insanlık hali
-
@odaklan25 hocam cevabınızda ısrarcı olmamanız polemik yaratma amacında olmadığınızı gösterir sorun yok kimse uzatmasın bu konuyu kapatın
-
@can-mavi ben o sorunun Ahlaki Risk oldugundan eminim ancak Ahlaki Eylem yaptım kabul olur mu bilemem
-
Kardeşim ben de ahlaki risk yaptım , ahlaki eylem kabul olur mu ne desem yanıltıcı olur , ahlaki risk / riziko/tehlike aynı şey ama ahlaki eylem için bir şey demem yanlış olur
-
Arkadaşlar geçen sınavda yapılan ve arkadaşların puanlarının yazdığı listeyi bulamadım bilen varsa yazabilir mi? Ya da kaçıncı sayfada yardımcı olur musunuz?
-
@can-mavi sınav heyecanıyla eylem yazdım kabul olma ihtimali var mı azda olsa var ama gercek cevap senın yazdıkların
-
Burada yer alan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Katılalı 2 ay falan olmuştu. Gerçekten çok iyimser faydalı arkadaşlar tanıdım. Kimseyi şahsen tanımıyorum ama en azından heyecanımızı paylaştık... Sınav yaklaştıkça stses heyecan artıyor doğal olarak. Kalp kırmışlığım varsa özür dilerim. Ancak şunu da belirteyim ki ne olursa olsun geleceğin kaymakam adayları olarak her zaman anlayışlı sakin ve iyimser olun. Bi tarih hatırladığımı söyledim herkes emir kipiyle konuşmaya başladı. Ben ısrarcı olmadım cevap şu bu da demedim. Sonuç olarak neyi nerde konuşacağımı da biliyorum. Sonuçların herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Kalın sağlıcakla hakkınızı helal edin...
-
@keynes69 hayırlısı olsun kardeşim , inşallah yazdığını kabul etseler de etmeseler de 400 e girmeyi hakedenlerden olursun
-
-
@can-mavi Allah razı olsun sizi de görmek isteriz o listede
-
@rhadamanthus http://forum.tercihiniyap.net/topic/68/17-aralık-2016-kaymakam-adayliği-sinavi/2209?page=111 hocam burda
-
Arkadaşlar esnek kur/dalgalı kur ile ilgili bir örnek.
Esnek Kur olarak gecen akademik kaynaklar var. -
@keynes69 Cok tesekkur ederim hocam.
-
@keynes69, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi Allah razı olsun sizi de görmek isteriz o listede
Amin inşallah ama listeye bakarken gözlerin can mavi diye araması
-
Güçlü ekonomiye geçiş programini baz alıyoruz akademik kitaplar tanımlar vs almıyoruz derlerse dalgalı kur olur.yani tek ihtimal bu olur.ben bunların hepsini göze aldım mesela 60 gün sorusuna iki ay denetim mekanizması soru önergesi vs. Gibi cevaplar. Bu kendi hazırladığım soruları ki Şubat ayında başladım ilan gelince bitirdim .bunları diğer arkadaşların hazırlayacağı sorulara destek olmak amacıyla paylaşacağım 2018 sinavina hazırlık surecinde
-
@odaklan25 kardeşim seni boşuna linç etmişler orda tarih sormuşlardi bende yok artık gün ay nasıl bilecez diye sadece 2005 yazdım bıraktım. 2005 inşaallah kabul olur yoksa sınava giren %99 u yapamamistir
-
Gecen yılkı sınav 73.3 ile kapatmış. Kimileri beklediğinden yuksek almıs kimileriyse daha dusuk. Standart sapmadan 17 puanda gelen var puan alamayanda. Gördüğüm kadarıyla kimse beklediği puanı tutturamamış. Gecen yılda 22-23 ile kapatması hayal ürünü denilmiş 23 ile kapatmış. Anladığım kadarıyla hiçbirimiz beklediğimiz puanı alamayacagız ama üstünde ama altında. Standart sapmada gecen yıl alan agırlıklı yapanlar daha yuksek puanlar almış. Bu yıl da böyle olması bekleniyor. Son olarak sınavdan hemen sonra ki tahminim 24-25 olmustu aynı tahmınım gecerli . Tabi daha dusuk kapatırsa daha güzel olur