2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Evet ben de film yazıp silenlerdenim çünkü o uyarıyı okudum sinema yaptım anlamı da iyi karşılamıştı. Diğer boşlukları zaten çok kolaydı heyecan falan yazmıştım.
-
Film geçmiyordu eminim , filmler geciyordu ben film yazdım yanlıs kabul ediyorum yine de,, totalde kac puandı o soru 2 mi 2.5 mu ,,, noktalama 2.5 , sıralama 2.5 , kalın çizgi 3 puandı sanırım
-
@username7 aynen öyle arkadaşlar film kesinlikle parçada vardı. Zaten sinema yazmamızın sebebide odur. Film varken parçada belgesel tiyatro gibi şeyler yazılamazdı. O yüzden cevap tartışmasız sinemadır. Devamındaki boşluklar görece daha kolaydı zaten. Sinemayı yapan diğerlerini de yapabilmiştir.
-
@bf24 hepsi ayrı ayrı mı puanlanıyodu bu soru 0.5 olarak
-
@caliskan84 hepsi ayrı ayrıydı. 0.5
-
@caliskan84 Türkçe 6 soruyu tam hatırlayan var mı puanları ile birlikte?
-
@bf24 film vardı parçada kesin... Sinema daha mantıklıydı o kısma. Yazarken allıma Vizontelede Cem Yılmaz'ın sahnesi geldi hamamdaki:) sinemanın yerini tutar mı kardeşim...
-
Zaten köy bütçesi yazarken aklıma köy sandığı da Kemal Sunal'ın filminden geldi Dokunmayın Şabanıma filminde Ahu Tuğba ile oynadığı paraları o topluyor minibüste para üstü yok arkadaşlar para üstü köy sandığına diyor ya bırak deyip garanti olsun deyip koy bütçesi yazdım. Cevabı ittim elimle...
-
@bf24 hocam totalde Türkçe 15 puanmıydı peki ?
-
@oguzhan06 15 puan ancak 6. Soruyu hatırlayan yok sanırım
-
@fablo
1-yazarın özellikleri
2-Resim sorusu
3-kalın cizgiler
4-sıralama sorusu
5-Noktalama isaretleri
6-Boşluk doldurma(film,....) -
2 boşluklu soru vardı biri özgünlük olacaktı 21 puan
4 boşluklu sinema sorusu 40,5 puan
Altı kalın çizgilerle çizilmiş ile ne anlatılmak istendiği 3 puan ? 2,5 puan
Noktalama işareti sorusu 2 puan ?2,5 puan
Sıralı cümle sorusu 2,5 puan?
Resim ile anlatılmak istenen sorusu 2 puan ? 2,5 puan -
@oguzhan06 resim ile kalın çizgi kesinlikle hatırlıyorum 3er puandı yazar özellikleri de 1er puandı
-
Film kelimesi cümlede geçmediği için atlayıp film yazdım , ama maalesef cümlede geçmese bile paragrafta geçiyordu , bu sebeple film yazılmaması gerekiyordu , sinema doğru cevap, 5 boşluk vardı soru total 2.5 puandı, her boşluk ayrı ayrı puanlandirilmisti
-
@can-mavi "aynı kelimeleri kullanmayınız" uyarısı yazarın iki özelliği sorusunda vardı diye hatırlıyorum ama bu boşluk doldurma sorusunda böyle bir uyarı hatırlamıyorum kardeşim, sen emin misin bu soruda da böle bir uyarı olduğundan?
-
@sınavzedee aynen
-
@güntülü hangi soru hocam
-
@sınavzedee kardeşim ne yalan söyleyeyim tam olarak hatırlamıyorum , bu tarz uyarılarda benim hatırladığım 3 şey var 1- yazarın özellikleri sorusunda parçada geçeni kullanmayınız diyordu 2- resim sorusunda bir cümle ile açıklayın iz diyordu 3- tam emin olmamakla birlikte ustunkoru yaptığım soruda da tek kelime ile diyordu . Bunları hatırlıyorum , ama forumda hatırlayan arkadaşlar var , bu 3 ünde uyarı koyduklarını bildiğim için buna da koymuşlardi diye düşündüm
-
@can-mavi Soruda uyarı vardı arkadaşlar o yüzden film yazmadık zaten..
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
yınız" uyarısı yazarın iki özelliği sorusunda vardı diye hatırlıyorum ama bu boşluk doldurma sorusunda böyle bir uyarı
soruda geçenle birebir aynı olmasın diyordu aynı kelime değil sözcüğün ekleri değiştirilerek kullanılabilir demek bu