2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Neden cevaplarınızı birine yorumlatma peşindesiniz 2 3 gün sonra açıklanacak zaten az sabırlı olun
-
@caliskan84 Kardeşim arkadaşların dediği gibi yorum soruları olduğu için ösym ne der bilmiyorum ancak benim fikrim üstünkörü,detaysız,yüzeysel bunların kabul edileceği.Noktalama işatetinde bende tırnaktan önce nokta koydum ama ünlem olma ihtimali yüksek duruyor sen yine de yanlış hesapla onu.Sıralama ve sinema ile baslayan sorularda hata yapan azdır diye düşünüyorum.Resim sorusu cevabı çok açıklayıcı gelmedi bana ama ösym kabul de edebilir bilemeyiz.
-
@oruçreis noktalama işaretleri sorusunda ";" yapan birine rastladım sonunda, genelde herkes "," yapmıştı 3. boşluğa ben de " ;" yapmıştım nedense görünce bi tebessüm ettim hocam
-
@sofuoglu Bu soruyu net hatırlayıp yazabilecek arkadaş var mı?
-
@caliskan84 değerli hocam türkçe cevaplarını yorumlamak bu sınav için gerçekten çok zor. çünkü aynı durumu anlatmak için birden çok farklı kelime yazzılabilir.ayrıca soruları eksiksiz hatırlamıyoruz.bu ve benzeri nedenlerden dolayı hesaplama dışında tuttuk.yine de arkadaşlar sınavdan sonra yazıp, çizdiler.bunları göz önünde bulundurup az çok nasıl geçtiğini tahmin edebilirsin.sabır ve selametle
-
@sofuoglu :)) noktalı virgül ile virgül arasında gidip geldim noktalı virgülde karaf kıldım
-
@rhadamanthus sagol kardeşim
-
@kamikaze sagol kardeşim bekleyecez mecbur inşallah en kısa zamanda acıklanır
-
Film kelimesi geçmiyordu ......izleyicisi diye başlıyordu paragraf adım gibi eminim .o soru içinde parça da geçen kelimelerden kullanmayın diyormuydu onu hatirlamiyorum .
-
Film olsa zaten ne diye film yazsın millet saçma olmazmi filmi verse zaten direk sinema yazılabilir .:)))))komiksiniz
-
Film izleyicisi ,sinema izleyicisi farketmez
-
@gökbörü hocam bahsedilen sinemanin alt dallarina ayrilan cesitli dallardi bosluga lafzi olarak film tiyatro belgesel yazmak yerine genel bir ifade olan sinema kelimesinin daha uygun olacagini dusunuyorum.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@gökbörü hocam bahsedilen sinemanin alt dallarina ayrilan cesitli dallardi bosluga lafzi olarak film tiyatro belgesel yazmak yerine genel bir ifade olan sinema kelimesinin daha uygun olacagini dusunuyorum.
Bu şekil de de olabilir
-
Film soruda geçiyordu denilmis ona istinaden yazdım .geçmiyordu .
-
@darısı-başımıza kabul edilmez dimi hayırlısı hakkımızda
-
@siyasetbilimci film kelimesi KESINLIKLE geciyordu kardesim ....izleyicisi diyordu evet ama paragrafın devamında film kelimesi vardı ve paragraftaki kelimeleri kullanmayın diyordu..Burdan anlaşılıyor ki günlerce alan sorularını tartıştık ancak belirleyici olan Türkçe soruları olacak.
-
Geçmiyordu bende eminim buna
-
@orkaraca kardesim bahsettigin dusunce ile degil de paragrafin genel akisi icerisinde cevabin sinema oldugu kanaatindeyim. Ayrica bu tip elestiri ve yorumlar sinema izleyicisi ve tiyatro izleyicisi olarak ayrimlandigindan genel ifade kapsayici olacaktir. Film yazmak hayir belgeseldir bu anlatilan, yahut belgesel yazmak hayir bu filmdir ikilemine goturur.
-
@siyasetbilimci ben eminim hocam film kelimesi paragrafta geçiyordu ve paragrafta geçmeyen kelime kullanilmasini istyordu. O boşluğa once film yazmıştım o uyariyi okuyunca sinema yaptim. Eminim.
-
@butimar Kardeşim anlaşılıyor ki Türkçe soruları çok can yakacak.Arakadaşlarımızın çoğu uyarıları gözden kaçırmış.