2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@nizâmülmülk bende Emin’im kardeşim o soruda aynı kelimeyi yazmayın geçmiyordu sınav da aynı kelime uyarısı sadece şairin özelliği sorusunda vardı
-
@can-mavi mürekkep takma adınızla eski bir sitede sağlam bilgiler paylaştığınızı bilen biriyim , sınav açıklanmasıyla ilgili bir bilginiz var mı acaba?
-
@sınavzedee malesef hocam.İnşallah aramazsınız o 0,5 puanı.Herkesin çok kolaydı dediği sınav bu işte.Tuzaklarla dolu sözde kolay sınav.
-
@sınavzedee benve min 2-3 doğtu gelecektir burdan.
-
@conmaynard sence hangileri doğru çıkar kardeşim
-
@sınavzedee aktif nüfus ,14 nolu protokol,merkez teşkilat
-
@conmaynard hizmet yerinden yönetimlerde kabul edilebilir çünkü anayasal bir terim değil birçok yazım şekli var.
-
@conmaynard inşallah kardeşim inşallah, hayal kırıklığı olmasın diye bunları başından beri yanlış hesaplıyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı.
-
@sınavzedee yanlış hesapla sen kardeşim fazla hesaplamaktansa eksik hesap daha iyidir. Benimde benzer sorularım var mesela bende merkez teşkilatı yerine merkezi teşkilat yazdım ama doğru kabul etmedim.
-
Anladığım kadarıyla türkçe cevaplarının standardi yok herkes farklı cevap vermiş. Idare sorularının cevaplarida aynı şekilde.Bence bu sınav basitti ama cevapların yorumlanma tarzı puan kaybettirebilir
-
@karex02 tabi çok basitti 30 la kapatacak
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi mürekkep takma adınızla eski bir sitede sağlam bilgiler paylaştığınızı bilen biriyim , sınav açıklanmasıyla ilgili bir bilginiz var mı acaba?
Kardeşim osym sınavlarında pek duyum olmuyor ,mülakat sonucu veya yeni sınav duyumları oluyor , oldukça da yazıyorum buraya gerçi , şahsi fikrim bu haftaiçi açıklanacaktır
-
@sınavzedee
protokol doğru zaten tüm protokoller ek olarak imzalanır 14 nolu protokol diye arat 14 nolu ek protokol diye arat aynı sonuca gelirsin
kur dalgalı doğru diyolar sadece ben esnek yazdım yanlış saydım
3 doğru her türlüsü kabul olur
4 doğru yapma o kadarda kardeşim
5 bilmiyorum
6 bilmiyorum -
@fablo o soruda anlamlı ve kurallı olacağı vurgulanmıştı. Soru şu sekildeydi " Osmanlı Devletinin İstanbul'dan önceki başkenti ve adrianopolisin mirasçısı olan Edirne, günümüzde de ziyaretlerçileri çekmeye devam etmektedir."
Anlamlı olmasından maksat doğru dizilim, Kurallı olmasından maksat ise virgülle ayrılması olarak düşünüyorüm. -
En zor şey beklemek gerçekten yordu iyisiyle kötüsüyle açıklansın da önümüze bakalım
-
@snotz kuralı cümleden maksat noktalama işaretleri değil kardeşim , öznesi yuklemislerdir filan sıralı olacak , devrim olmayacak .. kuralı cümlenin anlamı bu
-
valla arkadaşlar anayasa 4,idare kısmı 6 veya 7 ,iktisat 5 ve GKGY tarih 2,tr ekonomisi 4 ,insan hakları 2 ,3,5 Türkçeden gelirse gelir gelmezse Allah'ın takdiri deyip geçerim ...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@snotz kuralı cümleden maksat noktalama işaretleri değil kardeşim , öznesi yuklemislerdir filan sıralı olacak , devrim olmayacak .. kuralı cümlenin anlamı bu
T9 azizliği kuralı cümle = devrim olmayan cümle , yani özne ile başlayacak yüklemle bitecek
-
@can-mavi Haklısınız.
-
@snotz soruda virgül vermemişlerdi kardeşim soruda. ben de bundan dolayı koysam mı koymasam mı diye çok düşündüm ve vermemişler deyip koymadım. ve eğer bu nedenle sıralamayı doğru yaptığı halde puan vermeme durumu olur ise bunun adı emeği heba etmektir ve ösym'ye lanet okumamak çok zor olur benim için.