2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06 tr ekon 4 derken?
-
@kocist doğru bekliyorum kardeşim
-
@username7 bende özel bütçeli kuruluş yazdım..yanlış değil ama cevapta değil malesef:)
-
@oguzhan06 imkb sorusunu doğru sayma hocam. şüphelileri doğru saymak büyük risk açıkçası.
olmayinca yikimi daha büyük oluyor
ama yine de senin kararın tabiki -
@kocist cevap IMKB hocam Ankara da 2 hocaya sordum
-
@oguzhan06 peki o hocalar soruda 1986 yılında kurulan ibaresi vardı da dedin mi kardeşim meraktan soruyorum
-
@oguzhan06 aynı durum iktisat için de gecerli kanımca
o 5'in içinde dışsallık-ahlaki risk,tam dışlama-dışlama ve aktif nüfus-kurumsal olmayan nüfus soruları var.
ama dediğim gibi sen bilirsin -
@oguzhan06 ben de istanbul da 3 hocaya sordum
biri imkb ikisi de öib dedi -
@oguzhan06 kardeşim merak ettim iktisattan ödenti ve tam dışlama denilen soruları,imkb denilen soruyu ve işsizler sorularına ne cevaplar verdiniz acaba.kötü bir niyetle sormadığıma emin olun.çünkü bu sorular üzerinde çok tartışma oldu ve çok farklı cevaplar verilmiş bu sorulara..
-
@kocist iktisat cevaplarım 450 br toplam rant,0,8 mpc,tam dışsallık ,X in kullanım miktarı 5br,kurumsal olmayan sivil nüfus
-
@caliskan84 Ösym'nin örnek açık uçlu sorularıdan birinin alternatif cevapları şöyleydi; TBMM Başkanı, Meclis Başkanı. Yani bu ikisini birbirine alternatif kabul ediyorsa, bakanlık merkez teşkilatı-merkez teşkilat birbirine alternatif oluşturabilir diye düşünüyorum ama yine de yanlış kabul ediyorum.
-
@can-mavi azizlikte bile azizlik olmuş
-
@fc-real-gdp aynen zaten forumlara telefondan girmek resmen işkence
-
Türkiye ekonomisi 1946,imkb,yönetimli dalgalanmaya bırakılmış esnek kur,2005 bunlarda tr ekonomisi cevaplarım
-
Arkadaslar Az Önce Prof. Bir Hocam ile iki soruyu uzunca konustuk.
Hocamın dediğine gore Imkb ve Ahlaki Risk-Dişsallik Sorularinin ikiside Hatalı.
Ancak Ösym Cevaplarda Dişsallik ve IMKB cevaplarini istemiş.
Ya ikiside hatali kabul edilecek ve 38 soru üzerinden hesaplanacak ya da kimse geçerli iddalarla itiraz etmezse dogru cevapları IMKB ve Dişsallik kabul edecektir.
Sınav sonuçlari aciklandiktan sonra bile Sıralamalar degisebilir.
-
@rhadamanthus o sınavdaki en emin olduğum şey film kelimesinin kabul edilmeyeceği. Film yapmış uyarıyı okuyunca sinema ya çevirmiş biri olarak KESİN diyorum. Bu soru icin boşuna tartışıyorsunuz
-
@daywalkers şimdi imkb kabul edilirse(ilk önce imkb yazıp sonra 1986 kuruluş yılı olduğu için değiştirdim ve öib yaptım) itiraz ederim ki benim gibi çok arkadaş vardır diye düşünüyorum.
-
@rhadamanthus evet dostum türkçeyi genel hatlariyla full gözüyle görüyor ve hic tartismiyorduk. Ancak görünen o ki türkçe de de cuvallayacagimiz sorular var.
-
@orkaraca Ösym nin o cevapları istediğini nerden biliyormuş hocanız ? Dışsallık ve imkb yaptım ben de o soruları.evet birinin ne olduğu belli değil biri de hatalı.Ama ösymnin onları istediğini nerden biliyormuş sayın hocanız ?
-
@orkaraca edin hocam. Öib zaten 1986 değil