2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@orkaraca ödenti sorusunu yapmadım hocam verdiğim cevapları yazmıştım burada dikkat etmediniz sanırım
-
@beratkarahanlı eğer hisse satışı kararı veren kurum diye sorsaydı bu şekliyle sorulsaydı şayet bu forumda imkb cevabı verecek bir tane arkadaş dahi olmazdı o kadar net konuşuyorum. Hisse satışının yapıldığı kurumdu soru?
-
@orkaraca 450 br toplam rant,0,8 mpc,tam dışsallık ,X in kullanım miktarı 5br,kurumsal olmayan sivil nüfus
-
@kocist hocam o iki hoca öib ne zaman kurulduğunu bilmiyor heralde
-
@oguzhan06 "tam dışsallık" puan alamayanilir kardeşim
malum "dışlama"/"tam dışlama" -
@oguzhan06 o ikisi kamu ortaklığı idaresi dediler,ama güncel şekli öib dediler (hani dpt,Kalkınma Bakanlığı benzeri)
zaten ben de peki ikna olmadım onlara -
@kocist http://x3nnotlar.blogspot.com.tr/2013/02/crowding-out.html arkadaşlar dışsallık sorunsalı ile ilgili bir makale buldum isterseniz bir okuyun .En önemlisi de DIŞSALLIĞIN DERECELENDİRİLMESİ adlı 2. başlığı lütfen bir okuyun
-
@oguzhan06 hocam dışşallık yazıyorsunuz dışlama kaynağı atıyorsunuz:)
-
@kombassankoma pardon dışlama kardeşim
-
@oguzhan06 muhtemelen arkadaş da o yüzden yanlış demiş cevabınıza.
-
@kombassankoma hocam buraya yanlış yazmışım tam dışlama yazacağım yere tam dışsallık yazmışım özür benden
-
@oguzhan06 o zaman tamamdır hocam, cevap doğru
-
@can-mavi kardeşim sana güveniyoruz inşaallah dediğin gibi yakın zamanda bir sınav daha açılır kazanamasak da erken unuturuz acıyı
-
Arkadaşlar soru, kitlerin hisse satışına olanak tanıyan 1986 yılında kurulan kurum nedir şeklindeydi.
-
@dolaylı-tümleç sizce cvp nedir
-
Anlaşıldığı ve görüldüğü üzere sınav zormuş. Baraj altlarda olacak sanki.
-
Kesin Cevap ; Toplu Konut ve Kamu Ortakliği Idaresi (1986 yilinda çikarilan 3291 sayıli Kanunla Kitlerin Özelleştirilme uygulamasında ki karar Merci Toplu Konut ve Kamu Ortakliği idaresi Kurumuna verilmiştir.)
BU Sorunun Tek cevabı var.
-
ösym 1986 da Kurulan derken "1986 da coktan kurulmuş olan" anlamını çıkartmıştır kesin
-
@daywalkers hocam dogru yanlış bilmiyorum ama ben özelleştirme karar verme falan böyle seyler hatırlamıyorum
-
Imkb sorusu yasin Cobanin kitabinda yer alan sekliyle soruldu. Sadece faaliyete gecme yerine kurulma yazilmis olmasi hata olurdu ki onun da nasil soruldugunu net hatirlamiyoruz. Olur okumaz akla gelen ilk cevap imkb oldu.