2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Acaba 1986 da kurulan derken tam faaliyete geçmesi anlamında mı düşünüldü. Çünkü 24 Aralık kuruluş 3 o cak ilk senet satışı Gerçekten 1986 da kurulan bir kurum olsa cevap o diyeceğiz ama konut idaresi 1984 te kuruluyor.
-
@kaymakam106 bende tereddütsüz imkb dedim
-
@kocist yanlış yazmışım kardeşim tam dışlama yazdığımı aktarayım dedim tam dışsallık yazmışım :)))
-
Hayırlısı ile sınav sonuçları açıklansaydı da yaklaşık 1 aydır süregelen sonuç alınamayan bu tartışmalar son bulsaydı.Şu bir gerçektir ki iktisat ve sosyo-ekonomi belirleyici olacak...
-
@oguzhan06 crowding out ( dışlama etkisi) yazanlarında doğru kabul edileceğini düşünüyorum ancak crowding out ifadesini yazmış olmaları şartıyla ...
-
@bfroki Crowding Out doğrudur kardeşim aynen
-
Arkadaşlar hisse senedi satışı borsada olur
-
@politics06 borsa da olduğu içinde borsa istanbul diyorsun galiba yada imkb
-
@darısı-başımıza Evet imkb diyorum belki diğer kurumlar o görevi de yapabiliyor ama yıl olarak karşılamıyor
-
@daywalkers herkes kendi hocasından bahsediyor ya onun icin dedim ben, imkb olduğu tartışılan soruyu tam hatırlamıyorum. kuruluşu mu faaliyete gecişi mi diyordu bilmiyorum.ama hakim görüş sorduğunuz şekilde olduğu. Ve sanirim cevabı da imkb.
-
- Sayfaya aklaşı
-
*500. Sayfaya yaklaşırken her şeye rağmen ben bu sınavı kazanırım diyen böyle hisseden var mı?
-
Arkadaşlar sınav çok kolaydı.27-28 den aşağısı kurtarmaz.Türkçe min 4 gelir zaten. —> Bir zamanlar forumda (bu da film adı gibi oldu)
-
Süre uzadıkça soru değişir oldu anlamlandırmak mümkün değil. 1986 da kurulan hisse senedi satışı yapılan kurumu sormuşlardı.
-
Sınav günü çıkışta en az 35 yaptım sınavda 33 ile kapatır diyen arkadaşım 23 bekliyor. Şimdi de bana 23 e düşer mi diye umut beklentisini arz ediyor. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.
-
@taromisaki9 sınavın kapatacağı yer hususunda fikrim değişmedi en az 27-28in gerekeceği kanaatindeyim fakat ilk tecrübem olduğu için aman aman şekilde emin değilim:)
-
@politics06 kardeşim hisse senedi satisi değil hisse satışı diyordu soruda
-
@can-mavi O konuda haklı olabilirsiniz ama satış yetkisi verilir vesaire demiyordu. Soruların netliği azaldıkça cevabı bulmamız veya cevabın eminliğinden şüphe eder olduk.
-
@taromisaki9 :))))) sen bizim dershaneyi gorseydin ... 30 dan aşağı tek söyleyen benim 24 dedim . Türkçeden minimum 5 diyor hepsi.ben bir siralama sorusundan emindim...zaten ilk hafta çok önemli algı nasıl çıkarsa sonuca kadar öyle gider.ayrica 27 yapan 27 de kapatır 30 yapan 30 da kapatır dedi. Bende direk cafeteryaya indim :)))
-
@mehmed-kemal sınav çıkışı kesin mulakattayim edasinda ankara sokkalarinda gururla yuruyende bendim dostum. En az 30 olur dedim:)