2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06 kardeşim ben daha da ileri gidebilirim istedikleri crowding out ise tam dışlama yazanlar (crowding out) hiç yazmayanlar da tedirginlik içinde olmaları gerekir. Sonuçta bütün iktisat kitaplarında geçen terim bu... Birazdan tam dışlamacılar tarafından linç girişimi başlat ben kaçıyorum...
-
@osenebusene hahahhaaa sesli güldüm kardeşim kusura bakma millet uçuyor göklerde desene
-
@bfroki estağfirullah kardeşim kişisel görüşlere saygı duymak lazım ..
-
@bfroki eğlence arıyorsun kendine heralde. Biraz forumdan flan uzak dur bence zihnin berraklaşsın biraz. Bu söylediğin insan hakları sorusuna (Universal Declaration of Human Rights ) yazmayan puan alamazla aynı.
-
Madem crowding out oluyor ve dışlama etkisi olmuyorsa ösym neden bazi senelrde şıklara dışlama etkisi koymuş...
-
@osenebusene hocam şaka bir tarafa da anlaşılan bu sınavın akibeti 2016 sınavı gibi olacak kanımca
-
Belki bu gece gereksiz tartismalar icin son gecedir. Bu nedenle saygi cercevesinde kisisel dusuncelerinizi almak istiyorum ve kimsenin kimseye bu aciklamalardan dolayi ters konusmamasi sartiyla TAHMININIZ nedir? Yani kac ALAN kac GK GY dogru ile ve kac PUAN ile kapatir?
-
@kaya06 en az 14 alan 12 gkgy ama doğru kabul edilenlerle tabii.
-
@bfroki yanliş anlamayin linc etmek icin degil ayni kavramlar olduğunu düşündüğüm iicn söylüyorum. Esas alinan kitaplara baktığımızda tam ve kismi dislama ayrimi yapilmamakla beraber dislamanin nedenlerine göre aciklandigi bir ayrim yapilmiş ve ösym bu güne kadar tek neden üzerinden açıklamıştır ve farkli cevaplar kullanmıştır. Iktisadi dusunce tarihi ile ilgili kitaplarda monetarizm ile ilgili kisma bakmakta fayda vardir. Bence tam engelleme dahil olmak üzere cevaplar kabul edilmelidir...
-
@althusser ilk tecrüben olmasa 28 netin 83-85 bandı puan olduğunu ve bu puanında şimdiye kadar kaymakamlık sınavlarında (60 kişilik test alımları dahil) görüşmediğini bilirdin..
-
@bf24 14 e 11 e de düşebilir tabi. Hatta temennimiz o
-
@kaya06 24 -25 arası ...asıl belirleyici bölümün, gk gy olacağıni ve itirazların "Bol" olacağı gorusundeyim
-
@görünür-el ilk tecrübem ancak 28 doğrunun 70 ham puan yaptığını biliyorum sadece. Sizin dediğiniz gibi her sınavda otomatik 13-15 puan eklendiğini bilmiyordum
-
@bf24 ham puan 63 diyosun yani
-
@kaya06 gibi gibi geçen sene 62 idi.
-
@bf24 bak kardeşim benim yazdığım gayet normal sen hakaret ediyorsun terbiyesizlik yapıyorsun Zihnin berraklaşsın diyerek iyice seviyesizliğini gün yüzüne çıkarıyorsun terbiyesizsin tek kelimeyle terbiyesiz...
-
Totalde 25.5 bunu gecmez diyorum ustu supriz olur asagisi ise beklendik durum olur. Max. 25.5 min 23 görüşündeyim...
-
Geçen sene kitapçığına bakan kimse yok mu tecrübelerini aktarsa iyi olur. Mesela Türkçe puanları nasıl verilmiş. Veya harf hataları önemli mi vs..forumu 1000 yakın kişi takip ediyor kendini belli eden çok az. Haydin gösterin kendinizi. Beklediğiniz puanları da yazın.
-
@bolulu hocam bu dışlama-tam dışlama durumu şuna benziyor
mesela şu an televizyon izliyorum,televizyon renkli.
bütün renkli televizyonlar televizyondur ancak bütün televizyonlar renkli televizyon değildir.soruda da bizden renkli televizyon durumunu istiyordu (eğrinin dik olduğu durumu)
tabi ösym diğerini de kabul eder mi onu bilmem,ama durum budur hocam.
-
@bfroki ah be güzel kardeşim nasıl bir anlam yükledin. Çok fasla sınav sorularını düşünmekten ve forumu takip etmekden kafanı karıştırıyorsun. Biraz uzak dur zihnin rahatlasın anlamında söyledim kimseye hakaret etmesim bursa etmem de sonuçda kimse birbirini tanımıyor.