2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ösym; dışlama, dışsallık, imkb lafının bugün hiç dönmediğini görse forumda, insanların bitkinliklerine dayanamaz açıklar artık sonuçları
-
@fablo o kadar da değil
-
@fablo yok ya cidden o kadar da değil 63 bile kurtarır diyorum ben
-
@daywalkers hocam türkçe dahil toplam netinizi 3.06 yla çarpınca total puanınıza ulaşılıyor. Sapmadan gelecek olanla ilgili gerçekçi bir tahmin veriyor. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
-
@birgaripyolcu hocam zaten türkçede 10 soru yok ki 5 doğru bekliyorsunuz uçmuşssunuz en az 12 puan gelir sadece türkçeden size
-
@fablo o 65 e şans vermeyenler her sınav sonrası çıkar ortaya ama resmi sonuçlarla beraber kaybolurlar
-
@siyasetbilimci inşallah forumun bayan kaymakamı ben olurum ama maalesef bende basit hatalar yüzünden sınırdayım rabbim hepinizin yolunu açık eylesin
-
@macmohan2, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
a çarpınca total puanınıza ulaşılıyor. Sapmadan gelecek olanla ilgili gerçekçi bir tahmin veriyor. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
birincinin netini 33 olarak mı hesapladınız
-
kıymetli forum arkadaslarım, sınır olarak tahmininz nedir*
sınırda olduğnu düşünen arkadaşlar. sınırı kaç olarak tahmin ediyorlar? -
@yörük20 net olarak sınırın 24 olacağını düşünüyorum
-
@yörük20 ben de maksimum 25 olacağını düşünüyorum
-
@macmohan2 35 doğrusu olan 107 puan alır yani.
-
@yörük20 alan neti fazla olupta 24 doğrusu olan mülakata kalacaktır
-
En fazla 25 olur heralde
-
@fablo SAPMADAN 12 GELSE
77 PUAN.. NASIL ŞANS VERMİYOLAR -
ki zaten 26 ıyla kapatması demek , 3,03 sapmaya göre 78 puanla kapatması gerek ki bu da gerçekten çok yüksek bir puan olur
-
@yörük20 24-25 diyorum ben de
-
3.03 sapmaya göre en makul kapatma noktası 24,5 tir
-
Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar? Link vs
-
Yok mu link,duyum,rüya,tahmin,his ? Bu arada dostlar aman deyim açıklandı şakası yapmayın küfür yemeyin.Aman deyim