2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mülki ya bu imkb cevabı neydi, peki dışsallık? Benim kuzenimin komşusunun ev arkadaşı İKTİSATTA doçent, o kesin köy bütçesi de olur demiş:)
-
@odaklan25 umudun varmi
-
Koy sandıgı sorusunun tamamını hatırlayan var mı?
-
@123456 1.nin netini hesaba katmadım. Sadece verilen netlerle bi hesap yapınca total olarak yazdığı puanın çıktığını gördüm. Kendi netime ilişkin tahminimde yazan arkadaşın netlerine daha yakın açıklayıcı oldu benim adıma
-
"langırt köy sandığına" diye bi deyim varmış çok cahil kalmışız.
-
@fc-real-gdp 1.nin kaç neti olur herhangi bir tahminim yok burada paylaşılan, ortalamaya yakın bir sonuç veriyor haybeye net ve sapma hesaplamaktansa geçen sene alınan bir sonuca göre yorum yapmak benim için daha makul elbette tam bir sonuç vermez
-
@macmohan2 bence de sapma aşağı yukarı sizin dediğiniz gibi olur
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
langırt köy sandığına
hakikaten ilk defa duydum ama varmış. eee adamlar direkt köy bütçesini sormaz diye düşünüp yine de sandık aklımıza gelmediğinden maksat boş kalmasın
-
köy sandığıyla köy bütçesi aynı şeyler mi
-
Önceki sayfalarda birisi arkadaşının 37 net beklediğini yazmıştı bence o arkadaş birinci olabilir
-
@123456 değil hocam
-
ebru gündeş ve murat bozdan gelsin;
Gün Ağardı,
Bugün De Yine sınav açıklanmadı
Yanmaya Yandı,
Ciğerime Sanki Bıçak Saplandı -
@keynes69 muhtarın ve ihtiyar heyetinin belirlediği cezalar ödendiğinde nereye aksatılır.
-
@keynes69 düzeltme: aktarılır...
-
@bfroki tesekkurler
-
Zaman yaklaştıkça içim kıpır kıpır olmaya başladı. İlk girişim kendi hesaplarıma göre 1-2 puanla kazanıp küsüratla kaybedebilirim. İlk defa bi sınavdan bu kadar umutluyum
-
@123456 442 sayılı köy kanununa göre kesilen cezalar nereye kaydedilir ben böyle hatırlıyorum.
-
@fc-real-gdp ikinizin dediğide aynı biraz araştırmak istedim sadece onun için sordum teşekkür ederim .
-
Yüksek puanlılar susup bi kenara çekildi. Onlar varken 27-28 civarı kapatırdı. Şimdi ise 23lere kadar düşüşmüş. Türkçesiz 19-20 yapıp üzerine 6 Türkçe dogru gelir sıralamaya girerim diye arkadaşlar çok ümitli olmayın öyle olmuyor gerçekten. Beklentiyi ne kadar az tutarsanız o kadar iyi puan alıyorsunuz.Kişisel kanaatim 26 nın altına düşmeyecektir. Hem dershane piyasasını hem geçen seneyi hem de Ankara'daki ciddi rakipleri hesaba katarak söylüyorum.
-
@kenan65 olmaması için bi sebep yok hocam sınırdayım bakalım.