2017 Kaymakamlık Sınavı
-
24 ile kapatılacağı düşünülüyorsa forumdaki arkadaşlarımızın %90'ı kazanır..İnşallah bunu görürüz.
-
@rhadamanthus inşallah hocam inşallah
-
@rhadamanthus hocam türkçesiz en az 20-21 neti olanların kazanacağını düşünüyorum allah emeklerimizi boşa çıkartmasın sizlerin gönlüne görü olsun
-
@keynes69 hocam türkçe dahil mi bu dediğinize,türkçesiz mi?
-
@aliserdar-çetin İnşallah temennimiz bu kardeşim.
-
bugün link hiç yok cumaya kalacak sanırım
-
@themga alandan 19+ yapanlar icin 24 yeterli olur. Digerleri icin 25 kurtarir gibi duruyor
-
@kemoenes inş. haftaya kalmaz. cuma açıklansa bari:)
-
Bugün kısır döngüye girmiş konularda tartışma yok, kendi cevabını kabul ettirmeye çalışan yok, velhasıl kelam güzel bir gün
-
@sirius haklısınız ayrıca gk-gy ortalamanın üstündeyse alan kadar da etki edebilir zannımca
-
Türkçesiz 19.5 doğrum var. İnsan Hakları Evrensel Bildirisi ve Hizmetsel Yerinden Yönetim Kurumları cevaplarını da kabul ettim.Bunların hepsi doğru zannımca. Ancak iktisattaki Dışsallık ve 1986 Kamu Ortaklığı İdaresi doğru olarak kabul etmedim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ??
-
Ösym'yi arayan yok mu
-
@odaklan25 Alan 14.5 doğru . İdare 9.5 Anayasa 4 İktisat 1 doğru. İnsan Hakları 2 Ekonomi 2 Tarih 1 doğru bu arada.
-
@odaklan25 Ben 25-26 bandında kapatacağını düşünenlerdenim. Bu sebeple muhtemelen Türkçe sizin için belirleyici olur.
-
@mülki teşekkürler hocam benim için öyle gözüküyor evet.
-
@darısı-başımıza ben aradım hocam az önce henüz bir belirti dahi yok dedi görevli bayan.. açıklanacağı gün ilk önce duyuru yapılır ardından açıklanma saati belirtilir dedi bir de
-
@grkmbgcci HOCAM BUNLARDA UZATTILAR ARTIK AÇIKLASALAR DA KAZANIP KAZANAMADIĞIMIZI BİLSEYDİK...
-
@fablo hocam şadde meraktan soruyorum. Kim bu şans vermeyenler. Lütfen bir arkadasımın hocasının vs vs dışında merak ettim.
-
@grkmbgcci demediniz mi ablacm 32 gün oldu neden bu işkenceyi bize yaşatıyorsunuz
-
@köykorucusu hocam türkçe dahil tabiki 24 dogruyla kapatır ancak gk-gy yuksek olup alan dusuk olursa bu sayı 25-25,5 bulabilir.Alan neti yüksek olanlar için türkçe dahil 24 yapan kazanır.