2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06
Sizin netleriniz nasıl? -
Herkes 24 25 bandında yapmış gibi gözüküyor.Yüksek kapatacağı ihtimali beni de tetiklemeye başladı.Bakalım hayırlısı...
-
@besiktaslii Türkçe 3 ,insan hakları 2,tr ekonomisi 4,tarih 2 ,Alandan Anayasa 4,idare kısmı 6 iktisat 5 total 26 tedirginim
-
26 28 sinava sınava giren, o net aralığında yapip , o sayida kapatmasını bekledikleri rakamlar bence .
Bizim dershanede 30 dan aşağı kapatir diyen görmedim . Ama yüksek yapan arkadaşlarda misal 30 net bekliyor , 30 ile kapatır diyor.
Çaylar icildikce bu oran 26yada düşüyor.:)) -
@oguzhan06
İktisat cevaplarınız nedir peki? -
@osenebusene Siz de mi 26 diyorsunuz?
-
@osenebusene dershanecilerden bazıları 27 ile kapatacak dediler evvelki gün
-
@mustafa-kader hocam herkes degil. Burada ki arladaşlarımızın kalitesi belli ve büyük çoğunluğu mulakata kalcak adaylar burada biraraya gelmekte
-
@besiktaslii mpc:0,8,rant:450,x optimum kullanım:5br,kurumsal olmayan sivil nüfus,tam dışlama
-
@sirius ,yorumlar üst üste gelince böyle bi yanılgıya düştüm sanırım.Haklısınız.
-
@oguzhan06 biliyorum.onun için 24-25 bandinda kapatacağına dusunuyorum. İlk hafta algı ne yönde gelişirse öyle gider .27 de nasıl 27 hangi alternatif cevaplarla 27 :))
-
@osenebusene özelden bi bakabilirmisin kardeşim..
-
ahmet hoca geçen sene 25 demişti 23 buçukla kapattı şimdi 27 diyor bence 25 buçukla kapatır
-
@oguzhan06 ama basvuru yapıp sınava girmeyen kişi sayısı oldukca fazlaydı
-
@oguzhan06 hocam tr ekonomisi cevaplarinızi yazabilir misiniz. Mahsuru yoksa.
-
@sonsuz
İşte o geçen sene 23.5 la kapattı konusunda Ne kadar eminsiniz? -
@besiktaslii 2 senedir takip ediyorum
-
@yörük20 2005,1946,yönetimli dalgalanmaya bırakılmış esnek kur,imkb açık yazımıyla
-
-
@besiktaslii 61 62 ham puanla alındı 73 puan sebebi bazı soruların puan farkı ve alan alan ağırlığı vb. nedenlerden kaynaklanıyor. geçen sen arkadaşımla sözde aynı neti yaptık bana 12 küsür arkadaşıma 11 küsür standart sapma geldi