2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Tabi bu tüm varsayımlar Ösym'nin cevap anahtarına göre değil tamamen bizim beklentilerimiz. inşallah herkesin gönlüne göre olur. Ama geçen seneye oranla giren kişi sayısı da önemli bu noktada. Ortalama üzerinden sapma puanı belirlenecek.
-
@hahamas 100 demişsin 800 demişsin matematik demişssin ve daha da önemlisi dediklerini inanarak söylemişssin ama altına da not düşmüsün eğer öyle olmazsa bunlar yalancıdır diye bu nasıl bir çıkarımdır böyle
-
@aliserdar-çetin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi HOCAM BUGÜNDE AÇIKLANMAYACAK ANLAŞILAN NE BİR GELİŞME NE BİR HABER VAR UMUTLARIMIZ HAFTAYA KALDI ANLAŞILAN...
kardeşim dün @paretowilfredo watsap mesajını paylaştıktan sonra ben zaten ümidi kestim bu haftadan. haftaya perşembe-cuma-veya 23 ekim pazartesi ye odaklandım
-
@nam-ı-diğer Amin. Kıymetli kardeşlerim şu mübarek gün hürmetine dualarımız kabul olsun. Bu forumdan geleceğin kaymakam,bürokrat adayları çıkacak. Belki ben belki bir başka kardeşimiz ama sizlerden naçizane bir ricam var ne olursa olsun vatan için,millet için çalışalım kimsenin karşısında eğilip bükülmeyelim, hak bildiğimiz yolda hakkaniyetle yürüyelim. Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@hahamas, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi 4 tane sıkı çalışan arkadaşız. Diğer üçünün netleri türkçe dahil 31-29-28. Ve bu forumda üye değiller. 4 kişiden sadece ben bu foruma üyeyim. Yani forumda yazmayan çok yüksek neti olan kişilerde var.
kesinlikle katılıyorum foruma katılmayıp çok yüksek net bekleyenlerin olduğuna, ancak sayısı toplasan 50 kişi ya vardır ya yoktur.
-
BU 4 tane açık link ne ola ki
-
@can-mavi inş kardeşim ve sınavu iyi geçenlerin en yüksek potansiyel oluşturduğu burasıdır
-
@hahamas hocam sıkıntı orada zaten evet o kadar netim var diyor ama ösym o kadar vermeyebiliyor yani biz doğru yazdık diye düşünsekte harf hatası vb sebeplerle soru gidebilir. ancak 27 doğru da biraz fazla geldi bana ki geçen sınavda da forumlarda aynı spekülasyon olmuş sonuç 24-25 bandında kapatmıs bu sınavda o okadar yüksek bi artış olacağını sanmıyorum.
-
@bf24 yazmayan ve foruma üye olmayan arkadaşları saymazsak dediğine katılıyorum
-
@bf24 Soylediklerimin iletileri dikkatli okumamak ile bir alakasi yok. Son iletimi daha dikkatli okumanizi ve sizle ilgili bir beyan olmadigini da bilmenizi isterim. Forumun genel durumu ile ilgili bir beyanatti. Basarilar
-
@sbn98 ilk açık uçlu sınav olduğunda forumlar yıkılıyordu, bu kadar kolay sınav mı olur, kesin 90 üstü kapatacak, 45 doğrunun altına inmez vs. ancak sonuç ortada
-
@can-mavi aynen hocam katılıyorum abartılı bi fark olmayacak ki muallak sorular belli hala mutabık olunamayan sorular var ha yüksek kapatabilir mi eyvallah olursa da hayırlısı der diğer sınava çalışmaya başlarız
-
@sbn98 aynen dostum, kaybedebiliriz ancak asla vazgeçmeyiz
-
link olayından anlamıyorum, açık link var mı arkadaşlar? ben 13 ekim de artık açıklanır diye bekliyodum daha da bekleyecek takatim kalmadı çok düştük hayattan.
-
@popescu 4 tane varkardeşim
-
linklerde 21-25 arası boş gibi...
-
@turkmenoglu yani açıklanma ihtimali var demek mi oluyor bu hocam?
-
@popescu onu bilemeyiz kardeşim linkler boş şuanda
-
@kaimoğlan anlasım kardeşim. İlk tepkiyi verdiğim için üstüme alındım
-
Yeni bir tartışma açmak istemiyorum ama Erdal Ünsal Mayıs 2017 baskısından bütün söylediğiniz kavramları okudum hatta konulara çalıştım ve dışsallık bana daha mantıklı geldi.bir tarafın gizli faaliyetleri diyor soruda, gizli eylem (ahlaki risk) sorunun cevabı olamaz, çünkü soruda geçiyor. Ödentiler maliyet değil midir? Bir taraf eylemde bulunuyor, diğer tarafın maliyetleri etkileniyor. Cevap “Dışsallık” gibi.
Buyrun kitaptan tanımı okuyabilirsiniz.