2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Mimar şeytan diyorsa durum vahim kardeşim kaymakamlık bir şuur bir inanç bir adanmışlık halidir velhasılı reel düşünüp kendini tartıp ben Allah'ın izniyle yaparım diyorsan bu yoldan hiç dönme ama yoldaki diğer fırsatlarında kaçırma... hakkında hayırlısı olsun kardeşim..
-
Yandex linki buldugunuzda kayit olup diske kaydet derseniz sizin oluyor linkin silinip silinmemesi onemli olmuyor o zaman. Bir daha link bulursaniz öyle yapın.
-
@sebil90 40 soru ve tamami acik uclu sorulardan olusuyor.zorluk derecesine gelirsek yapilabilir duzeyde fakat kelime harf hatalrinin affedilmedigi bir sinav buda biraz sikinti yasatiyor. Ayrinti sorularda oluyor yuzeysel sorularda.
-
Çalışma şevkini sınav beklentisi olumlu yönde artırır düşüncesiyle sorayım..
Kpss öncesi sınav beklentisi olan var mı? -
@öktem_ilteriş Ben sınavın mayıs ta olacağını düşünüyorum
-
@öktem_ilteriş eylül ekimden önce yapılacağını düşünmüyorum.
-
@evy06 Nisan - Mayıs diyorlardı o yüzden mayis gibi yapilir bence.
-
@username7 mayısta olursa gercekten büyük süpriz olur benim icin. Cok üst üste alım yapılmıs olucak. Ben cok düşük bir ihtimal diyorum. Bu kadar cabuk alınır mı bilemedim.
-
@evy06 2014 kasımla 2015 mart alımlarında üst üste oldu.
-
@mg_ öylemi bilmiyordum hocam.olabilir o zaman.
-
@mg_ 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@evy06 2014 kasımla 2015 mart alımlarında üst üste oldu.
@evy06 Haklısınız ama referandum olayı var; evet mi çıkacak, hayır mı? Referandumdan sonra yürürlüğe girecek değişiklikler ve 2019 da yürürlüğe girecekler var, daha önemlisi kaynak ihtiyacı var... diye devam ediyor. Soru kitabı en önemlisi. Ders sınavı olsa 80 den aşağı almayacak kağıtlar, biliyorsunuz çok iyi çalışılsa da, küçük hatalardan bile cevabın tamamı iptal ediliyor. Ama asla pes etmek yok. Amaç o koltuğa oturup imza memurluğu yapmak değil; görev yaptığınız yerde, devlet denilince akla ilk sizin yüzünüzün gelmesi !
-
@öktem_ilteriş oluşan izlenimle beraber düşündüğümde kaymakamlık süreci ilanla beraber en az 5 ay sürüyor. nisan 4 ilan olsa sınav haziran 3 olur açıklanması temmuz 6-7 gibi mülakat süreci ise agustos 21 gbi başlar atanma ise eylül ayı içerisinde olur.. o yüzden ilanın 1 ay içinde gelmesi süpriz olmasa gerek...
-
Mülakatlar bitsin herşey netleşir,bir ay içinde ilan gelir, gelmezse yıl sonuna kalır artık.Şu önümüzdeki 1 ay kritik diye düşünüyorum ben.
-
17 aralıkta yapılan sınavın ilanı 18 ekimde geldi @paretowilfredo ise 13 eylülde söylemişti yani ilan çıkmadan 35 gün önce bilmişti... şimdi @paretowilfredo kardeşimizin sessizliğini bozmasını tüm arkadaşlarla beraber sabır ve umutla bekliyoruz inşallah net bi açıklama gelir...
-
@paretowilfredo duyumlarınıza saygımiz ve güvenimiz var.Derse odaklanabilmek için sizden işaret bekliyoruz.
-
Forumda pek çok başlıkta @paretowilfredo dan sınavlar hakkında duyum bekleniyor. Bu kadar insanın beklentisine cvp vermek zor olsa gerek.
Biz de çabalayalım arkadaşlar mülakata kalan arkadaşlar bakanlıkta tanıştıklarından, dershaneye giden arkadaşlar hocalara beklentilerini iletirse sınav ilanından önce tarihe ulaşabiliriz. -
bu sessizlik umarım fırtına öncesi bi sessizliktir... Umutla bekliyoruz...
-
-
......................
-
Selamın aleyküm dostlar. Gelişme var ama netlik yok. Sınav ilk bahar döneminde yapılmaya çalışılacak. Haziran gibi konuşuluyor şu an için. Takipteyiz net bilgiler geldikçe paylaşacağız. Ama alım olacak bakanlık ciddi hazırlık içerisinde siz çalışmalarınızı sekteye uğratmayın.