2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bf24 sınav stresiyle her türlü yanlış yapılıyor,nasipte varsa olur zaten.2 senedir ilk 20 ye girip mülakatta elenen arkadaşım var.Bu sene de eminim yine kazacaktır.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bir sonraki haftanın konusu ;
1- itiraz edeceğim
2- böyle uyduruk sınavlarla hakim-kaymakam mı seçilir
3- cevap kitapçığını gören var mı neleri kabul etmişler neleri atmemişler
4- yazık ya, harf hatasına soru mu gider
5- yani sınav var mı? geçenlerde can.mavi diye biri aralık mı diyordu ocak mı diyordu 100 kişilik bir ilandan bahsediyordu ama sonuç arefesi pek ciddiye almamıştık.
6- kazanan arkadaşları tebrik ederim, hangi kaynaklardan çalıştılarsa fikir verebilirler mi7- yeni kaymakamlık diye başlık mı açsak ?
-
yeni nickler, yeni netler, sınavın kolay-zor yorumu ve yeni bir tartışma hadi hayırlısı. Ösym yeter artık her gün yeni sürprizlere bırakma bizi...
-
@ykpgoc hocam bu hesaplama doğru mu bana hiç mantıklı gelmedi. sınav ilanındaki puanlamayla ilgili bölümü anlamak için iyi istatistik bilmek gerekiyor.
-
memurlar nete tekrar mail attım.Haberi 14 ekimde yaptıkları için sanırım pek dikkate alınmadı. İnşallah bir daha yapacaklar
-
@bolulu inşallah
-
@refik-soydam ne ettin kardeşim Güzel bir yazı olmuş.
-
sınava bizim mahalledeki bakkal abi de girdi aöf lü. yani bu sınav kolay fılan degıl 1 dogrusu olan cok aday var 17 bın kısıden sınav 2000 kısı arasında gecti. 2000 kisiden 200 ü kursa gitti. cok aday olması cok yüksek kapatacagı anlamına gelmez. 24-25 de kapatır
-
Arkadaşlar sınava isterse 50.000 kişi girsin farketmez, bu sınavda hakkı ile çalışıp emek veren ve yarışan kişi sayısı 1.000 kişidir. Geçen sene benim arkadaş öyle üstün körü çalışma ile günde 3-4 saat çalışıyordu 700 küsürlerde oldu. Günde 6-7 saat çalışan arkadaşım ise 73.oldu.
Sınav büyük ihtimal ile 25 civarı kapatacaktır... Öyle 27 ve üstü kapatacak diyenlere inanmayın ve itibar etmeyin. -
@captainblack 200 kişi şuan sınav yokken yeni sınav için kursa kayıtlı olan sayı vardır hocam:)
-
Ahmet Nohutçu ya yeni sınav var mı diye email atmıştım; şubat-mart sezonu için kuvvetle muhtemel tekrar sınav açılacak diye cevap atmış.
-
@aslan-reyiz teşekkürler bilgilendirme için kardeşim.
-
@pareto_wilfredo hocam var mı bir haber
-
@taromisaki9 Yanlış etiket olmuş
-
http:// www. memurlar. net/haber/700410/kaymakamlik-sinav-sonuclari-bir-ayda-aciklanamadi.html
Sağ olsun memurlar. net ; bugün sürmanşetten haber yapmış... Haydi bismillah
-
@yurtlu-john kimseyi kırmadın zaten, burada kimse sana bakıp kırılmaz. Sadece bir mülkiyeli olarak sanki birşey varmış gibi yazdığından dolayı aşırı itici geldin. Sonra farkına varınca kıvırıp ben de şöyleyim böyleyim felan..
-
memurlar nete sabah mail atmıştım tekrar haberi yapmışlar helal olsun
-
@refik-soydam hocam kurslar yalan adam iki gunde anayasayi bitiriyor iki gunde biten anayasadan ne hayir gelir. Kazanan arkadaşlar oyke bir iki aylik calisma ile gelmemiştir elbet belli bir surec vardir bunua goz onunde bulundurmak gerektigini düşünüyorum...
-
son yapılan haber haftasonuna geldiği için (14.10.2017) pek dikkate alınmadığı ile ilgili bir şeyler yazmıştım.
-
@kemoenes sende bendensin hocam ben de whatsaptan yazmıştım:)