2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam her mecradan bahsedelim
-
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisi İktisat ve İnsan Hakları için hangi kaynakları önerirsiniz ? Özellikle kaymakamlık sınavı için faydalı işe yarar kaynak tavsiyesi önerilerinizi istiyorum.
-
@gökbörü Söylediğiniz gibi olmasını gerçekten isterim , ben sadece çevremi de gözlemleyip kendi analizimi paylaştım. Sonuçta burada yazdığımız her şey temeli zayıf da olsa güçlü de olsa tahminden ibaret. Umarım ÖSYM kısa zamanda sonuçları açıklar ve tahminleri bırakıp gerçeğe yoğunlaşırız.
-
@odaklan25 bu dersler için kaynaklar biraz sınırlı, tr ekonomisi: yasin çoban (2017) , iktisat : erdal ünsal/zeynel dinler/ nurdan aslan bu 3 hocadan biri olabilir, insan hakları: kutluay kararlı ve ahmet nohutçu bu 2 hocadan biri olabilir
-
@can-mavi hocam teşekkür ederim yasin çobanı alcam zaten. Nohutçu insan hakları vardı işime yaramadı pek kutluay nasıl acaba veya başka themisin nasıl
-
@odaklan25 insan hakları konusunda bende pek memnun değilim kaynaklardan ancak bu sefer özet çıkartarak hazırlanmayı düşünüyorum. Nohutcu'nun kitap çok detay, kutluay hocanın arkadaşta vardı çok sade geldi bana.
-
@odaklan25 themis'in insan haklarına hiç bakmadım, bakanlar cevaplarsa bizim için daha faydalı olur
-
themis'in insan hakları benim hoşuma gitmedi bana eksik gibi geldi kitap
-
Sınav için tüm kaynaklarım Themis kullandım soru bankası hariç İnsan Hakları çok detay değil az sayfa özet için faydalıydı soru yaptırır mı diye sorarsanız bence yaptırır he ben yapamadım çünkü insan hakları çalışmadım
-
Buralar sessizlesmis bu sessizlik beni korkutuyor
-
insan hakları için facebookta politicus diye bi kitap paylaştılar açık uçlu sorular vardı bakan oldu mu nasıl acaba.?
-
Ben zaten o videodan sonra almam o adamın kitabını
-
@can-mavi sınav sonucunu ptesi veya çarşamba açıklanacağını video çekerek söyleyen arkadaşın bir kitabı var politicus diye onu kullanan oldu mu acaba ?
-
@yurtlu-john seviye düşük falan değil kardeşim.Bu sınavda 40 soru var 26-27 doğru yapıp 75 alan aday bile çok büyük donanıma sahip.40 sorudan minimum 35 tanesine vakıf olmasına rağmen basit hatalarla kaçıyor hep sorular.Kpssde derece yapan insanlarız çoğumuz ama yinede kaçıyor işte basit sorular bile.73 puanla kaymakamlık sınavı kazanılıyor diye seviye düşük olamaz.
-
@sbn98 hocam ben şimdi googleden baktım açık uçlu soru örnekleri var, iyi gibi görünüyor, bir daha hazırlanırsam alabilirim çünkü yeterli kaynak yok.
-
@sınavzedee hangi kaynak hocam o
-
@can-mavi aynen hocam varsa bilen yardımcı olursa sevinirim
-
13427 link geldi
-
@kemoenes bende pek memnun kalmadım açıkçası ama sadece bir kaynak kullandım. Denemelerde de işe yarar bişey yoktu
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
13427 link geldi
cuma veya ptesi'ye odaklandığım için pek umudum yok ama heyecan yapmamak da elde değil