2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes politikus diye bir kitap ben de ilk defa gördüm, googleden yazarsanız bulursunuz hocam.
-
@sınavzedee evet sınav sonucunun tarihini açıklanacağı ile ilgili video çeken arkadaş yazmış sanırım. Açık uçlu sorular güzel. Ancak forumda çalışma ekibi oluşturursak hazırlayacağımız soru havuzunun ben insan hakları için çok faydalı olacağını düşünüyorum
-
@kemoenes valla hocam bu soru hazırlama fikri çok güzel bir fikir ama benim o kadar vaktim olmayacak maalesef.
-
@kemoenes bu konuda sana katılıyorum, herkes biraz katkıda bulunsa birdahaki sınav için güzel bir şey olur, kitap yerine kanun/yönetmelik ve khk dan çıkarttığımız çalışma notları veya açık uçlu sorular çok fayda sağlayacaktır
-
Link var mı link
-
@darısı-başımıza var 13427
-
@can-mavi linkin içeriği gözüküyor mu hocam
-
@selmanersoy yok gözükmüyor kardeşim, anasayfaya atıyor direk
-
@yurtlu-john kardesim ünsüz yumuşamasından puan alamadınızmı?
-
@can-mavi kesinlikle kardeşim. Çalışma ekibinin sayısı ne fazla ne az olmalı. Ve devamlılık esas olmaslı. İş yükü eşit olarak dağıtıldığı zaman herkesin kendine uygulayacağı programdan da şaşma durumu olmaz. Çok güzel bir hazırlık olacağını düşünüyorum. Netlerde herkes bu şekilde soru havuzu hazırlayıp satan kişiler bile var.
-
Vallahi tebrikler! Hiçbir başarısı olmayan hatta sınava girip girmediği bile belli olmayan biri önce grup açıp oradan dikkat çekmek için paylaşımlar yapıyor sonra da "sınırlı sayıdaki" 172 sayfalık kitabı "%5 indirimle" 36 liraya satıyor ve hâlâ bunu almayı düşünen kişiler oluyor...
-
@kemoenes hatta adı bile kaymakamlık ile tercihini yap'ın birleşimi olarak 'tercihim kaymakamlık' olabilir
-
@can-mavi :)))
-
@kemoenes o zaman bu sınav açıklandıktan sonra fikir babası olarak bi organize bekliyoruz kardeşim senden
-
hep dışlama/ahlaki risk diye tartışacak değiliz ya, biraz da hem kendimize hem forumdaşlara katkımız olsun
-
estağfurullah daha önce bir arkadaşımız bu konuda düşüncesini paylaşmıştı. Birçok arkadaşımız katılacağını söylemişti. Sadece şuanda sınavın açıklanmasını bekliyoruz.Ve mülakat da önemli tabi. Sağlıklı bir liste oluşturmamız lazım.
-
13428 nolu link de açıldı. (13427-13428)
-
Arkadaslar bahsettiginiz konuyu @onuktekin kardesimiz dile getirdi. Sinav sonrasi calisma baslicak insallah.
-
@kemoenes
memurlar değil hocam müge anlıya gidelim. ösym 35 gündür kayıp bulamıyoruz die -
@giovani işte gösteri bu amaçla imiş:) harikaaa yöntem yol bulmuşlar YAW BU İNSANLAR HA BİZDEN UTANMIYOR YALAN YADA ASILSIZ DÜŞÜNCELERLE ALLAHDAN DA MI KORKMUYORSUNUZ. 36 TL KİTAP SATIYORMUŞ....yetmez git 70 tl bir daha sat arada yazardan komisyonunu da al aferim sana...