2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 aynen kardeşim. inşallah arkadaşımızın güzel fikri ile ortak bir çalışma yapacağız.
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar bahsettiginiz konuyu @onuktekin kardesimiz dile getirdi. Sinav sonrasi calisma baslicak insallah.
o zaman sağlam temelli bir çalışma organize edip, bizi de dahil etmesini isteyelim @onuktekin kardeşimizden
-
- linkte geldi şu an 2 link boş
-
@can-mavi ne gelecek acaba sonunda
-
@kemoenes hayırlısı be kardeşim dediğim gibi cuma ve ptesi ye odaklandım ama her gelen link ayrı bir heyecan
-
@can-mavi
artık linkde heyecan yaratmıyo hislerim kayboldu yds’e-yds’ales gibi sınavların yapılma zamanları yaklaştı mı acaba onların duyurularıdır. -
@ugur55 valla aynı moddayım, orada kaymakamlık görsem şaşırırım zaten
-
Ösym ales için bir başvuru günü daha verecekti link onunla alakalı olabilir
-
@politics06 onu geçen hafta verdi ayın 18'i diye
-
Artık sıra bize gelmeli cumaya kalmaz inş.
-
@giovani kitabı yazan kişinin başarı elde edip etmediği ya da herhangi bir sınava girip girmediği ile ilgilenmiyorum, kitabın kaç sayfa olduğu ya da fiyatı da önemli değil, önemli olan kitabın içeriğinin faydalı olup olmadığıdır. "bunu almayı düşünen kişiler var" diyerek dolaylı olarak beni eleştireceğine kitapla ilgili bilgisi olmayan insanları kitap ve yazarı hakkında bilgilendirmek daha doğru olurdu.
-
@can-mavi elbette kardesim sizin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak istiyoruz.
-
@can-mavi Yarın ayın 18 i başvurusu açılmış olabilir mi?
-
@kaya06 Allah razı olsun kardeşim sağolasın, elimden geldiğince üstüme düşeni yaparım bu konuda
-
@politics06 aynen bu olabilir işte
-
Ben kazanırsam eğer ilk işim 3 arkadaş beraber soru bankası yazmak olacak insan haklarına girmem iktisat anayasa idare bende belki de türkçe soruları da yazarım
-
@rorschach159 ben insan hakları konusunda 4. arkadaş olabilirim
kitabın adı muhteşem dörtlü olsun
iyi para var galiba bu işte -
@rorschach159, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Ben kazanırsam eğer ilk işim 3 arkadaş beraber soru bankası yazmak olacak insan haklarına girmem iktisat anayasa idare bende belki de türkçe soruları da yazarım
şunu da belirteyim yargı akademinin kitaplarını yazan hocalarımın dediği kitap başı kapak dahil maliyet 5 TL
-
Arkadaşlar 3. Link gelmezse bu kaymakamlık sonucudur. Dua edin 3. Link gelmesin
-
@sınavzedee zaten sınava girip girmemesi bizi ilgilendirmez hocam haklısın orada. içeriği bize katkı sağlayacak mı sağlamayacak mı ona bakarım ben. Fiyatı da uygun olursa tabii ki alırım. Soru sorudur.